Skip to main content
May 17, 2023

Proslava jubileja 50 godina hotela Castellastva i 40 godina hotela Palas

Hotelska grupa “Budvanska rivijera” u hotelu Palas proslavila jubilarnih 50 godina hotela Castellastva i 40 godina hotela Palas.

Na početku večeri gosti su uživali uz tradicionalne paštrovske pjesme u izvedbi ženske vokalne grupe “Harmonija”, nakon čega su se gostima obratili članovi sadašnjeg i bivšeg rukovodstva oba hotela.

Govoreći o očuvanju obilježja i tradicije, što je praksa kada su posrijedi hoteli HG “Budvanska rivijera”, izvršni direktor te grupacije Jovan Gregović kazao je da je jako važno da se tradicije njeguju, što su i dokazali ovim velikim jubilejom.
-Čast mi je što sam u prilici da tokom mog mandata obilježim sa svim gostima, i bivšim i sadašnjim zaposlenima ova dva jubileja. Moram istaći da smo se zaista trudili da održimo sve naše objekte, konstantno smo ih unapređivali i time podigli kvalitet svih naših hotelskih kapaciteta-kazao je on.

Prema riječima direktora hotela “Palas” Marka Vukovića pomenuti jubilej veoma je značajan ne samo za hotele, nego i za cijeli grad i Opštinu Budva. Hotel Palas je prepoznati kao najbolji hotel u HG “Budvanska rivijera”, objekat koji je, više od jednu deceniju, prepoznat po najbolje organizovanim dočecima novogodišnjih praznika. Slična je situacija kada je u pitanju ljetnja turistička sezona, kada su nam svi kapaciteti popunjeni, i slobodno mogu reći da smo jedan od repera modernog turizma u Crnoj Gori-poručio je on.

Prestižno je biti na čelu hotela koji ima ovako dugu tradiciju, kazao je direktor hotela “Castellastva” Miodrag Vučinić. -Moji prvi poslovni angažmani se vezuju upravo za ovaj hotel. U Castellastvi otvorio sam svoju prvu radnu knjižicu, i evo, po svemu sudeći moj poslovni vijek završiće se upravo tu gdje je i počeo. Castellastva je od 2014. godine jedan moderan hotel, koji je bitno promijenio svoj koncept, ponudu, kao i kavlitet i time dobio novu, ali i drugačiju strukturu gostiju-rekao je on.

Proslavu jubileja uveličao je renomirani dirigent Bojan Suđić sa svojim horom, nakon čega je upriličen koktel uz nastup Jelene Zvicer.

Pogledajte još vesti

BEST DEALS AND OFFERS

Subscribe to our newsletter
By giving your consent you will start to receive our latest news and offers. For more on how we use your personal data, please read our Privacy policy.
© Hotel group Budvanska Rivijera. All rights reserved. Powered by Emarket1ng.NET.
TO TOP