Skip to main content
June 05, 2024

HG Budvanska rivijera ostvarila izvanredne rezultate u predsezoni

Nadmašena očekivanja i planovi za 18.000 noćenja, u maju ostvareno 10.000 noćenja više u odnosu na maj prošle godine koja je bila rekordna.

Hotelska grupa “Budvanska rivijera” sa ponosom objavljuje da je u predsezoni ostvarila izvanredne rezultate, nadmašivši očekivanja i planove za 18.000 noćenja. Posebno želimo istaći da je u maju ostvareno 10.000 noćenja više u odnosu na maj prošle godine koja je bila rekordna.

Postignuti rezultati predstavljaju odraz kontinuiranog rada na unapredjenju ponude i kvaliteta usluga, kao i sve veće prepoznatljivosti naših hotela kao atraktivnih turističkih odredišta.

Kada je u pitanju struktura gostiju, ističemo da tržišta Francuske i Velike Britanije bilježe rekordan broj dolazaka u predsezoni, a zabilježen je značajan rast broja gostiju iz zemalja Zapadne Evrope, Baltika, Turske, Izraela i regiona.

Planiramo da nastavimo sa ovim pozitivnim trendom i tokom glavne sezone, a već sada možemo najaviti da će sezona u našim hotelima trajati do sredine novembra.

Hotelska grupa Budvanska rivijera će nastaviti da radi na unapređenju i inovacijama u turističkoj ponudi, kako bi se obezbijedio još bolji kvalitet usluge i privukao još veći broj posjetilaca iz cijelog svijeta.

Pogledajte još vesti

BEST DEALS AND OFFERS

Subscribe to our newsletter
By giving your consent you will start to receive our latest news and offers. For more on how we use your personal data, please read our Privacy policy.
© Hotel group Budvanska Rivijera. All rights reserved. Powered by Emarket1ng.NET.
TO TOP