Skip to main content
August 20, 2024

Mijomir Pejović: Jasno reći da nema privatizacije Budvanske rivijere

Dobro poslovanje Hotelske grupe Budvanska rivijera argument je protiv njene privatizacije

Dobro poslovanje Hotelske grupe Budvanska rivijera argument je protiv njene privatizacije o kojoj, ukoliko se bude razmatrala, u sadašnjem rukovodstvu neće imati sagovornika, kazao je Mijomir Pejović, predsjednik Odbora direktora HG Budvanska rivijera, gostujući u emisji Boje jutra na Televiziji Vijesti.

“Oko 450 hiljada noćenja i 25 miliona eura bilans je koji za ovu godinu očekuje menadžment Budvanske rivijere, a kako je istakao Pejović riječ je o blagom porastu u odnosu na prošlu godinu, kada je ostvareno 430 hiljada noćenja.
Dobro poslovanje Budvanske rivijere, dodao je Pejović, argument je protiv njene privatizacije o kojoj, ukoliko se bude razmatrala, u sadašnjem rukovodstvu neće imati sagovornika.
"Što se mene lično tiče, i sadašnjeg rukovodstva Budvanske rivijere, mislim da na tu priču treba jednom staviti tačku i reći jasno i otvoreno 'Nema privatizacije Budvanske rivijere'. Ako bilo ko pomišlja na tako nešto, mogu da mu poručim da je na potpuno pogrešnom putu i da nema sagovornika u sadašnjem rukovodstvu Budvanske rivijere", poručio je Pejović.

Pogledajte još vesti

BEST DEALS AND OFFERS

Subscribe to our newsletter
By giving your consent you will start to receive our latest news and offers. For more on how we use your personal data, please read our Privacy policy.
© Hotel group Budvanska Rivijera. All rights reserved. Powered by Emarket1ng.NET.
TO TOP