Skip to main content
September 24, 2024

Ambasador Republike Turske u Crnoj Gori u radnoj posjeti Hotelskoj grupi Budvanska rivijera

Ambasador Republike Turske u Crnoj Gori, Nj. E. Bariš Kalkavan boravio je u radnoj posjeti Hotelskoj grupi “Budvanska rivijera” (HGBR)

Na radnom sastanku menadžment HGBR upoznao je ambasadora Kalkavana sa poslovnim rezultatima Društva, sa posebnim osvrtom na trend značajnog rasta broja turskih gostiju u hotelima “Budvanske rivijere” u Budvi i Petrovcu.

Sagovornici su ocijenili da Crna Gora i Republika Turska grade sadržajno prijateljstvo na bilateralnom planu, uz konstataciju da postoji izuzetna mogućnost dalje međudržavne saradnje u oblasti turizma.
Tokom sastanka poseban fokus stavljen je na promociju Crne Gore na najznačajnim sajmovima turizma i hotelijerstva u Republici Turskoj, ali i na rješavanje postojećih izazova u turističkom sektoru i unapređenja avio-dostupnosti Crne Gore u cilju dolaska većeg broja gostiju sa turskog tržišta.
Menadžment HGBR i ambasador Kalkavan istakli su važnost daljeg jačanja bilateralnih odnosa u oblasti turizma uključivanjem nacionalnih turističkih organizacija i hotelijera iz Crne Gore i Republike Turske.

Sastanku su iz HGBR prisustvovali predsjednik Odbora direktora HGBR Mijomir Pejović, izvršni direktor Jovan Gregović i sekretarka Društva Sanja Boreta.

Pogledajte još vesti

BEST DEALS AND OFFERS

Subscribe to our newsletter
By giving your consent you will start to receive our latest news and offers. For more on how we use your personal data, please read our Privacy policy.
© Hotel group Budvanska Rivijera. All rights reserved. Powered by Emarket1ng.NET.
TO TOP