Skip to main content
17.05.2023.

Proslava jubileja 50 godina hotela Castellastva i 40 godina hotela Palas

Hotelska grupa “Budvanska rivijera” u hotelu Palas proslavila jubilarnih 50 godina hotela Castellastva i 40 godina hotela Palas.

Na početku večeri gosti su uživali uz tradicionalne paštrovske pjesme u izvedbi ženske vokalne grupe “Harmonija”, nakon čega su se gostima obratili članovi sadašnjeg i bivšeg rukovodstva oba hotela.

Govoreći o očuvanju obilježja i tradicije, što je praksa kada su posrijedi hoteli HG “Budvanska rivijera”, izvršni direktor te grupacije Jovan Gregović kazao je da je jako važno da se tradicije njeguju, što su i dokazali ovim velikim jubilejom.
-Čast mi je što sam u prilici da tokom mog mandata obilježim sa svim gostima, i bivšim i sadašnjim zaposlenima ova dva jubileja. Moram istaći da smo se zaista trudili da održimo sve naše objekte, konstantno smo ih unapređivali i time podigli kvalitet svih naših hotelskih kapaciteta-kazao je on.

Prema riječima direktora hotela “Palas” Marka Vukovića pomenuti jubilej veoma je značajan ne samo za hotele, nego i za cijeli grad i Opštinu Budva. Hotel Palas je prepoznati kao najbolji hotel u HG “Budvanska rivijera”, objekat koji je, više od jednu deceniju, prepoznat po najbolje organizovanim dočecima novogodišnjih praznika. Slična je situacija kada je u pitanju ljetnja turistička sezona, kada su nam svi kapaciteti popunjeni, i slobodno mogu reći da smo jedan od repera modernog turizma u Crnoj Gori-poručio je on.

Prestižno je biti na čelu hotela koji ima ovako dugu tradiciju, kazao je direktor hotela “Castellastva” Miodrag Vučinić. -Moji prvi poslovni angažmani se vezuju upravo za ovaj hotel. U Castellastvi otvorio sam svoju prvu radnu knjižicu, i evo, po svemu sudeći moj poslovni vijek završiće se upravo tu gdje je i počeo. Castellastva je od 2014. godine jedan moderan hotel, koji je bitno promijenio svoj koncept, ponudu, kao i kavlitet i time dobio novu, ali i drugačiju strukturu gostiju-rekao je on.

Proslavu jubileja uveličao je renomirani dirigent Bojan Suđić sa svojim horom, nakon čega je upriličen koktel uz nastup Jelene Zvicer.

Pogledajte još vesti

NAJBOLJE CIJENE I PONUDE

SAZNAJTE PRVI!

Dostavljajući nam vaše podatke automatski prihvatate da vam šaljemo ponude i obavještenja. Za više informacija na koji način koristimo vaše lične podatke molimo vas da pogledate stranicu "Politika privatnosti"

© Hotel group Budvanska Rivijera. All rights reserved. Powered by Emarket1ng.NET.
NA VRH