Skip to main content
February 28, 2023

Uspješan nastup Hotelske grupe Budvanska rivijera na Sajmu turizma u Beogradu

Najveća crnogorska hotelska grupacija predstavila je atraktivnu ponudu za predstojeće ljeto na 44. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu koji se održan od 23. do 26. februara.

Pod sloganom "Miriše more… miriše na ljeto" na Sajmu je prezentovana ponuda i sadržaji TN Slovenska plaža, hotela Aleksandar, Palas i Castellastva.

S obzirom da su gosti iz Srbije među najbrojnijim gostima koji ljetuju u hotelima Budvanske rivijere, kompanija je pripremila niz povoljnosti za posjetioce Sajma. Na štandu Hotelske grupe Budvanska rivijera zabilježena je izuzetna posjeta  a veliki broj posjetilaca je direktno na štandu rezervisao ljetovanje po specijalnim sajamskim cijenama i obezbijeđenjm popustima za djecu.

Kompanija je tokom trajanja Sajma dodijelila izuzetno vrijednu nagradu - sedmodnevni aražman za dvije osobe u Turističkom naselju Slovenska plaža, a posjetiocima su uručeni i mini pokloni sa promotivnim materijalima.

Prateći savremene trendove kada su u pitanju sajamske prezentacije, Hotelska grupa Budvanska rivijera je ove godine napravila iskorak, pa je štand kompanije zasijao u potpuno novom izdanju koje je u vizuelnom smislu istaklo kompanijske vrijednosti ali i podstaklo lijepe emocije koje asociraju na more, ljeto i odmor.  

Uprskog globalnim izazovima i dešavanjima u svijetu, nakon održanog Sajma turizma u Beogradu, može se zaključiti da je turizam u uzlaznoj putanji i pravom procvatu, na obostrano zadovoljstvo turističke privrede i posjetilaca.

Pogledajte još vesti

BEST DEALS AND OFFERS

Subscribe to our newsletter
By giving your consent you will start to receive our latest news and offers. For more on how we use your personal data, please read our Privacy policy.
© Hotel group Budvanska Rivijera. All rights reserved. Powered by Emarket1ng.NET.
TO TOP