Skip to main content
August 14, 2023

Premijer Dritan Abazović u posjeti HG Budvanska rivijera

Premijer Dritan Abazović i ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Djurović obišli su turističko naselje “Slovenska plaža”.

Foto: Vlada Crne Gore

Premijer Dritan Abazović i ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Djurović obišli su turističko naselje “Slovenska plaža” gdje su se sastali sa rukovodstvom Hotelske grupe Budvanska rivijera: predsjednikom Odbora direktora Mijomirom Pejovićem, izvršnim direktorom Jovanom Gregovićem i direktoricom TN “Slovenska plaža”- koordinatorkom hotelijerstva HGBR Vesnom Vujović.

Premijer je istakao značaj odgovornog upravljanja državnim preduzećima jer je, kako je kazao, to ono što se očekuje od upravljačkih struktura koje imenuje Vlada.

“Na svim nivoima moramo imati odgovoran odnos prem a državnoj imovini. To je osnovni preduslov da raskinemo sa lošom praksom minulih vremena i krenemo naprijed punim jedrima” istakao je Abazović.

Predsjednik Vlade je izrazio zadovoljstvo posjetom ovom turističkom naselju u vlasništvu Budvanske rivijere i istakao da se dobri rezultati poslovanja vide i golim okom.

“Drago mi je da i podaci koje ste saopštili to potvrđuju. Siguran sam da će novi infrastrukturni projekti poput žičare Kotor -Lovćen i početak gradnje bulevara Tivat-Jaz dati dodatni podsticaj za još bolje turističke bilanse. Crnogorski turizam je na pravom putu”, zaključio je on.

Pogledajte još vesti

BEST DEALS AND OFFERS

Subscribe to our newsletter
By giving your consent you will start to receive our latest news and offers. For more on how we use your personal data, please read our Privacy policy.
© Hotel group Budvanska Rivijera. All rights reserved. Powered by Emarket1ng.NET.
TO TOP