Skip to main content
June 08, 2023

Ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović u posjeti Hotelskoj grupi Budvanska rivijera

Ministar ekonomskog razvoja i turizma, Goran Đurović, posjetio je danas Hotelsku grupu Budvanska rivijera, firmu koja je, kako je rekao, ,,brend Crne Gore".

Na sastanku sa predsjednikom Odbora direktora Hotelske grupe Budvanska rivijera, Mijomirom Pejovićem i njegovim timom, ministar je potvrdio ranije najave da Crnu Goru očekuje dobra predstojeća sezona, da je predsezona na zavidnom nivou i da postoji veliki potencijal za nova ulaganja. Dodao je da je Budvanska rivijera skriveni potencijal.

,,Zadovoljstvo mi je što sam danas u jednoj firmi koja je brend Crne Gore, nadam se da će ostati u budućnosti. Nakon razgovora sa gospodinom Pejovićem, moram da kažem da imamo dobre vijesti. Trenutna popunjenost je na zavidnom nivou, najave za glavnu sezonu su da će kapaciteti Budvanske rivijere biti puni sto odsto a i postsezona obećava. U suštini, poklapa se sa onim trendom kojim ide Crna Gora, a to je da ćemo imati rekordnu sezonu 2023. Zadovoljan sam organizacijom radne snage u Budvanskoj rivijeri jer mogu da zadovolje sve potrebe turista. razgovarali smo i o valorizaciji i ulaganjima za koje uvijek ima prostora. Siguran sam da ćemo u narednom periodu uraditi mnogo dobrih stvari, kako za Budvansku rivijeru, tako i za turizam Crne Gore" , kazao je ministar Đurović.

Predsjednik Odbora direktora Hootelske grupe Budvanska rivijera, Mijomir Pejović kazao je da je zadovoljan sastankom i razmjenom iskustava i mišljenja sa timom Ministarstva ekonomskog razvoja i turizma.

,,Ono što nas posebno raduje su izvanredni rezultati, koji ne samo da su bolji od onih iz 2022., nego su značajniji i od onih u rekordnoj 2019. godini. Sve to upućuje na odličan tok sezone i na spektakularne rezultate, kako Budvanske rivijere, tako i crnogorskog turizma", poručio je Pejović.

Pogledajte još vesti

BEST DEALS AND OFFERS

Subscribe to our newsletter
By giving your consent you will start to receive our latest news and offers. For more on how we use your personal data, please read our Privacy policy.
© Hotel group Budvanska Rivijera. All rights reserved. Powered by Emarket1ng.NET.
TO TOP