Skip to main content
October 21, 2022

Još jedno priznanje za Turističko naselje “Slovenska plaža” - Nagrada Prizma – za novi kvalitet u turizmu

Turističko naselje Slovenska plaža, svojevrsni brend Hotelske grupe „Budvanska rivijera“, grada Budve i Crne Gore kao turističke destinacije, dobitnik je još jednog međunarodnog priznanja.

Jedinstvenu nagradu Prizma – za novi kvalitet u turizmu dodjeljuju turistički novinari iz deset zemalja jugoistočne Evrope u organizaciji uredništva Turističke prizme. Nagrada je ustanovljena 1997. godine a ideja je da se na poseban način doprinese podizanju nivoa turističkih usluga i podstakne inovativnost u turističkoj privredi.

Na svečanoj ceremoniji koja je održana u okviru Beogradskog turističkog & MICE Foruma, nagrada je uručena Vesni Vujović, direktorici TN Slovenska plaža.

Prateći savremene trendove razvoja, Hotelska grupa Budvanska rivijera konstantno ulaže sredstva u podizanje kvaliteta hotelske usluge, pa je ove godine sprovedena i uspješno završena adaptacija 187 smještajnih jedinica Turističkogh naselja Slovenska plaža, koje su sa kategorije 3 zvjezdice podignute na nivo od 4 zvjezdice. Na ovaj način Hotelska grupa Budvanska rivijera podigla je kompanijsku prepoznatljivost na viši nivo kao i konkurentnost Turističkog naselja Slovenska plaža na tržištu.

Sa posebnom brigom i pažnjom, Hotelska grupa „Budvanska rivijera“ se odnosi prema zaštiti životne sredine i prati trend održivog razvoja. Kompanija je sertifikovala niz međunarodnih standarda i eko oznaka sa jasnim ciljem postizanja visokog zadovoljstva gostiju, smanjenja operativnih troškova i poštovanja principa održivog turizma.

Turističko naselje Slovenska plaža, kao i ostali hoteli HG Budvanska rivijera posluju po integrisanom sistemu menadžmenta koji objedinjuje tri ISO standarda i to iz oblasti menadžmenta kvaliteta (ISO 9001), upravljanja zaštitom životne sredine (ISO 14000) i upravljanja bezbjednošću hrane (ISO 22000).

“Slovenska plaža” posjeduje oznaku za sigurna putovanja “Safe travels” kao i internacionalnu oznaku kvaliteta „TravelifeGold“ koja se odnosi na poštovanje ekoloških i socijalnih principa u domenu održivog turizma.

Pogledajte još vesti

BEST DEALS AND OFFERS

Subscribe to our newsletter
By giving your consent you will start to receive our latest news and offers. For more on how we use your personal data, please read our Privacy policy.
© Hotel group Budvanska Rivijera. All rights reserved. Powered by Emarket1ng.NET.
TO TOP