Skip to main content
November 13, 2023

Bogat novogodišnji program hotela Palas predstavljen u Beogradu: Najluđa noć uz Nedu Ukraden i Slavka Banjca

Hotelska grupa „Budvanska rivijera“ i ove godine je tradicionalno predstavila svečani novogodišnji program u Beogradu.

Hotel Palas u Petrovcu, već godinama važi za mjesto najbolje zabave tokom dočeka Nove Godine, te se sinoć u hotelu Majestic Beograđanima i brojnim drugim posjetiocima prezentovala bogata praznična ponuda. Za ovaj prestižni događaj koji okuplja najveće regionalne muzičke zvijezde, i ove godine je pripremljen sadržajan muzički program.

“Nekako je naš novogodišnji program postao sinonim za prestiž i čim se objavi odmah krene veliko interesovanje i prije 1. decembra se moramo pohvaliti da smo sva mjesta rasprodali, a i dalje zvone telefoni. Tako će biti i ove godine, jer smo pripremili atraktivan program sa šarenolikim izborom izvođača,” kazala je PR menadžerka HG Budvanska rivijera, Jelena Kaluđerović.

U “najluđoj noći” goste hotela Palas će zabavljati legendarna Neda Ukraden i čuveni Slavko Banjac. Prvog dana 2024. pravi muzički užitak će prirediti Saša Matić i Ivana Selakov, dok će se za odličan provod u luksuznom hotelu Palas 2. januara pobrinuti Aco Pejović i Džejla Ramović. Sve tri noći goste će zabavljati i Slobo Bajić i Hua Hua bend.

“Ovo će biti najbogatiji i najkompletniji muzički program koji se na ovim prostorima sluša. Ja sam neko ko je u svoju više od 50 godina dugu karijeru utkao toliko hitova, “Zora je svanula”, “Boli, Boli”, “Došlo je vrijeme da se rastajemo”, pa preko ovih novijih - “Da se nađemo na pola puta”, “Gdje god bio”, “Na Balkanu” i mnogih drugih. Takođe volim da zapjevam i druge žanrove, tako da možete očekivati rock’n’roll i neku sevdalinku,” najavila je čuvena Neda Ukraden.

Veliko zadovoljstvo što za Novu godinu nastupiti baš u Petrovcu izrazio je veliki pjevač Slavko Banjac, jer ga njegovi muzički počeci upravo vežu za Crnu Goru.
“Uzbuđenje je neviđeno, tako da znam da će to veče biti fenomenalno, da ću dati sve od sebe, nemojte da sumnjate da mi mankja energije i emocije. Sve je pod kontrolom, napravićemo ozbiljnu magiju u hotelu Palas,” istakao je Banjac.

Osim u ovako sjajnom muzičkom programu gosti hotela Palas će tradicionalno uživati u kvalitetnoj gastro ponudi, a poseban ugođaj će biti priređen i za najmlađe.

“Naši gosti će imati priliku da probaju vrhunske specijalitete domaće i internacionalne kuhinje i to je nešto po čemu dosta pamte dane provedene u hotelu Palas. Ono što mogu da kažem da razlikuje naš doček u odnosu na ostale jeste bogat dječji program. Uporedo sa novogodišnjim programom za odrasle u drugoj sali se dešava doček za mališane, tako da roditelji potpuno mogu da uživaju u drugoj sali jer im mališe očekuje i program animacije, svečana večera i naravno torta,” saopštila je PR menadžerka HG Budvanska rivijera, Jelena Kaluđerović.

Sve informacije o cijenama aranžmana dostupne su putem email-a i telefona:

Pogledajte još vesti

BEST DEALS AND OFFERS

Subscribe to our newsletter
By giving your consent you will start to receive our latest news and offers. For more on how we use your personal data, please read our Privacy policy.
© Hotel group Budvanska Rivijera. All rights reserved. Powered by Emarket1ng.NET.
TO TOP