Skip to main content
July 04, 2023

30 godina muzičkih uspomena: Proslavljen jubilej saradnje HG Budvanska rivijera i muzičara Zlopija

Sjajnim koncertom, lijepim iznenađenjima i prijatnom atmosferom u bašti budvanskog restorana Pjaca sinoć je proslavljeno 30 godina saradnje između Hotelske grupacije Budvanska rivijera i muzičara iz Leskovca, Nebojše Zloporubovića Zlopija, bez čijih nastupa se već tri decenije ne može zamisliti sezona u Budvi.

Ovo je još jedan u nizu jubileja koje HG Budvanska rivijera proslavlja ove godine, a koji dokazuju istrajnost i vrijednost ovog hotelskog brenda.

“U maju smo obilježili 50 godina rada hotela Castellastva i 40 godina rada hotela Palas, a sada slavimo takođe jedan značajan jubilej. Riječ je o 30 godina koje zajedno provodimo družeći se sa našim dragim Zlopijem. On je nekako postao dio našeg tima, ali i Budve kao grada. Zadobio je srca mještana, ali i svih turista koji dolaze u Budvu. Restoran “Pjaca” u kojem se održavaju njegovi nastupi postao je kultno mjesto na Slovenskoj plaži, mjesto okupljanja svih generacija i mjesto gdje ljudi vole da provode neke značajne trenutke u životu. Ovdje slave rođendane, vjeridbe i ostale proslave,” kazala je PR menadžerka HG Budvanska rivijera, Jelena Kaluđerović.

Kaluđerović dodaje da je kolektiv HG Budvanske rivijere odlučio da se simbolično zahvali muzičaru Zlopiju za 30 godina uspješne saradnje, te da ga tokom nastupa iznenadi dodjelom priznanja i tortom. Talentovani i harizmatični muzičar, Nebojša Zloporubović poznatiji kao Zlopi priznao je da je dirnut i počastvovan ovim iznenađenjem.

“Trenutno sam zaista dirnut. Ipak sam ja ovdje uposlenik, ali oni su se sjetili tog datuma i htjeli su da ga na pravi način obilježe. Mislim da su suvišne riječi da opišem kakve su moje kolege iz HG Budvanska rivijera. Ja sam se svih 30 godina trudio da budem korektan i da od restorana Pjaca napravimo to što smo upravo i postigli. Mnogi kažu, bez lažne skromnosti, kultno mjesto u Budvi – restoran Pjaca. To je postignuto zahvaljujući Budvanskoj rivijeri, sa kojom sarađujem, i gostima koji su predivni, a na kraju, zahvaljujući i meni,” kazao je Zlopi.

Ova kvalitetna saradnja je počela sasvim slučajno, tokom jednog ljetovanja koje je Zloporubović proveo u Budvi, kada su iz Budvanske rivijere prepoznali sav potencijal ovog muzičara. Zlopi tri decenije uspješno privlači mnogobrojne goste da se iznova vraćaju restoranu Pjaca i otkrivaju kakve sve posebne pjesme će se novom prilikom naći na pjevačevom repertoaru.
“Pokušavam da osvježim repertoar po onome šta gosti vole. Često se desi da obećam nekome da ću za naredni dan spremiti pjesmu koju određeni gost voli. To je značajno i meni jer sam tako širio repertoar koji je zaista veliki. Povodom jubileja, s obzirom da su moje šefice i menadžerice sve ovo organizovale, glavna pjesma koncerta je “Montenegrina”, istakao je Zloporubić.
Posljednje junsko veče u ovoj godini je u restoranu Pjaca na Slovenskoj plaži bilo je ispunjeno sjajnim provodom i kvalitetnom gastro ponudom u kojima su uživali mnogobrojni gosti, od kojih se neki već godinama vraćaju ovom posebnom ugođaju, dok su drugi tek postali fanovi muzičkih večeri “Kod Zlopija”.

Proslava ovog jubileja samo je uvertirta za uspjehe koje će HG Budvanska rivijera i Zlopi zajedno ređati i ove turističke sezone.

Pogledajte još vesti

BEST DEALS AND OFFERS

Subscribe to our newsletter
By giving your consent you will start to receive our latest news and offers. For more on how we use your personal data, please read our Privacy policy.
© Hotel group Budvanska Rivijera. All rights reserved. Powered by Emarket1ng.NET.
TO TOP