COVID-19 INFO
+38233402456 res[email protected]

Hotelska grupaBudvanska rivijera

X

Jedinstveno iskustvo

Odmor vrijedan pamćenja

Naša hotelska grupa je prepoznatljiv crnogorski brend sa fokusom na turističke usluge za porodice a hotelski objekti se prostiru preko dva najljepša primorska grada: Budvu i Petrovac. Uređena je bogatim zelenilom koje ostavlja bez daha, a tu su i konferencijske sale za poslovne sastanke, programi zabavnog karaktera, direktan pristup moru, i pogled iz sobe, odakle možete vidjeti sve nijanse plave, ali i prelijepa brda u daljini.

Naši hoteli

na obali
destinacija za vjenčanja
Hotel Palas - Pregled hotela
Palas
Na obali
hotel
Vjenčanja
destinacija

Hotel Palas je porodični hotel u Petrovcu koji ima pristup pješčanim i šljunkovitim plažama. Lokalitet u kojem se nalazi okružen je drvećem narandže, maslina i drugim zelenilom koji garantuje prijatan odmor.

TOUCAN
destinacija za parove
Hotel Castellastva - Pregled hotela
Castellastva
TUI
TOUCAN
Za parove
destinacija

Posjed hotela se nalazi u centru Petrovca, obalskog grada, i sakriven je između brdovitih brežuljaka sa pogledom na Jadransko more. To je idealno mjesto za porodice ili starije goste koji traže opuštajući odmor u mediteranskom ambijentu.

na obali
porodični hotel
Hotel Aleksandar - Pregled hotela
Aleksandar
Na obali
hotel
Porodični hotel
hotel

Idealno lociran blizu plaže, daleko od velike gužve nalazi se hotel Aleksandar, porodični klub hotel koji je dočekivao goste u Budvi još od 1989. Kompleks predstavlja dragulj u kruni hotelske grupe „Budvanska rivijera“.

resort
teniski resort
Resort Slovenska Plaža - Pregled hotela
Slovenska Plaža
Resort
hotel
Tenis
resort

Ovaj hotel je najveći u hotelskoj grupi Budvanska rivijera i sastoji se od ukupno 10 vila koje predstavljaju jednu predivnu skladnu cjelinu. Povezan je s glavnim šetalištem, gdje možete pronaći istoimenu plažu - Slovenska Plaža.

gradski hotel
Hotel Mogren - Pregled hotela
Mogren
Gradski
hotel

Izgrađen 1934., a renoviran 2011, ovaj hotel predstavlja čuvanu tradiciju svojih mještana. Iako se mnogi aspekti ovog hotela smatraju prednostima, jedan se posebno ističe - terasa koja je okrenuta zidinama Starog grada Budve. To je neprikosnoveni simbol grada i sjajno mjesto za uživanje pod suncem.

na obali
destinacija za vjenčanja
Hotel Palas - Pregled hotela
Palas Lux
Na obali
hotel
Vjenčanja
destinacija

Palas LUX hotel, depadans hotela Palas nalazi se na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Petrovcu. Odiše savremenim enterijerom i visokim kvalitetom smještajnih kapaciteta.

HG Budvanska Rivijera - Wellness

Wellness i Spa

HG Budvanka Rivijera - Vjenčanja

Vjenčanja i Događaji

 • HG Budvanska Rivijera - Wellness

  Wellness i Spa

  Nakon dugog dana planinarenja, plivanja, ronjenja ili samo sunčanja, mnogi od nas traže oazu mira gdje ćemo ponovo napuniti baterije i spemiti se za nove avanture. Zbog toga naš hotel ima wellness centar za dodatne trenutke opuštanja u kojima se gosti mogu prepustiti masažama (od orijentalne do terapeutske masaže), koje rade licencirani profesionalci. Većina naših hotela pruža dodatne usluge, kao što su tretmani u salonu ljepote, rekreativni sadržaji i drugi sadržaji koji obećavaju umirujući ambijent za odmor koji ste čekali dugo.

 • HG Budvanska Rivijera - Wellness

  Gradska kafana hotela Mogren

  Gradska kafana hotela Mogren nalazi se u neposrednoj blizini budvanskog Starog grada, jednog od najstarijih naselja na Jadranu - poznatog preko dvije i po hiljade godina. Jedinstvena arhitektonska i urbanistička cjelina, opasana srednjovjekovnim bedemima, brižno čuva istoriju grada Budve, a Gradska kafana hotela Mogren joj je vjerni saveznik u tome.

 • Budvanska Rivijera | Hotel Mogren - Restorani i barovi

  Restorani i barovi

  Gastronomski milje Budve i Crne Gore postao je bogatiji za mjesto koje je prepoznato po svojim jedinstvenim ukusima tradicionalne i internacionalne kuhinje, intimnom ambijentu i sve u svemu, udobnoj atmosferi.

  Sveukupno, u hotelu se nalazi gore pomenuti restoran koji poslužuje tradicionalnu i internacionalnu kuhinju, aperitiv bar, sendvič bar i samouslužni restoran. Sve oblasti su dizajnirane tako da repliciraju plemenit i šik, a opet tradicionalan izgled koji Budva objedinjuje.

 • HG Budvanska Rivijera - Događaji

  Teniski resort

  Teniski kompleks Slovenska Plaža je smješten u turističkom kompleksu resorta Slovenska plaža, koji se nalazi odmah pored glavnog puta. Kompleks se sastoji od 11 terena na šljaci i 3 betonska terena. Kapacitet sjedišta na glavnom terenu je takav da može da primi i do 300 gledalaca. Tereni za boćanje nalaze se na Slovenskoj plaži i sastoje se od četiri šljunkovite staze za kuglanje, prostora za 200 ljudi i dodatne sadržaje.

 • HG Budvanka Rivijera - Vjenčanja

  Vjenčanja i Događaji

  Prelijepo okruženje naših hotela pruža sjajno mjesto za organizovanje različitih događaja. Zelene površine sa očaravajućim pogledima i zalascima sunca koji takođe oduzimaju dah je ono što mladenci traže kada pokušaju da opišu najljepše trenutke najvažnijeg dana svog života. Naša hotelska grupa prepoznala je ovaj potencijal i učinila je sve da ovo učini kompletnim; angažovanjem stručnog osoblja za organizovanje događaja, pružanjem prilagođenih ketering usluga, kao i uređenje prostora u skladu sa vašim željama, ali i još mnogo toga.

Specijalne ponude

 • RANI BOOKING 2023

  Hotelska grupa Budvanska rivijera je najveća hotelska grupacija u Crnoj Gori i brend sa posebnom dugogodišnjom tradicijom.

 • Svečani doček Nove godine u hotelu Palas

  Hotelska grupa „Budvanska rivijera“ i ove godine u velikom stilu organizuje svečani doček Nove godine u hotelu Palas u Petrovcu.

 • Gradska kafana Palas

  Pogled od kojeg zastaje dah i autentični mediteranski ukusi.

 • Gradska kafana Mogren

  Na savršenoj lokaciji među poznatim zidinama Starog grada, smjestila se Gradska kafana Mogren. Vjekovima stare zidine Starog grada svjedoče o davno prošlim vremenima pa pogled na njih budi maštu, ali i apetit.

Događaji

Novosti i Događaji

Događaji

@hg.budvanska.rivijera facebook twitter instagram

Pogledajte lokacije naših hotela

Naši hoteli se nalaze uz more na najatraktivnijim lokacijama u Budvi i Petrovcu