COVID-19 INFO

Hotelska grupaBudvanska rivijera

Rezervišite svoj boravak Rezervišite

Jedinstveno iskustvo

Odmor vrijedan pamćenja

Naša hotelska grupa je prepoznatljiv crnogorski brend sa fokusom na turističke usluge za porodice a hotelski objekti se prostiru preko dva najljepša primorska grada: Budvu i Petrovac. Uređena je bogatim zelenilom koje ostavlja bez daha, a tu su i konferencijske sale za poslovne sastanke, programi zabavnog karaktera, direktan pristup moru, i pogled iz sobe, odakle možete vidjeti sve nijanse plave, ali i prelijepa brda u daljini.

Naši hoteli

od 35€
na obali
destinacija za vjenčanja
Hotel Palas - Pregled hotela
Palas
Na obali
hotel
Vjenčanja
destinacija

Hotel Palas je porodični hotel u Petrovcu koji ima pristup pješčanim i šljunkovitim plažama. Lokalitet u kojem se nalazi okružen je drvećem narandže, maslina i drugim zelenilom koji garantuje prijatan odmor.

TOUCAN
destinacija za parove
Hotel Castellastva - Pregled hotela
Castellastva
TUI
TOUCAN
Za parove
destinacija

Posjed hotela se nalazi u centru Petrovca, obalskog grada, i sakriven je između brdovitih brežuljaka sa pogledom na Jadransko more. To je idealno mjesto za porodice ili starije goste koji traže opuštajući odmor u mediteranskom ambijentu.

od 34€
na obali
porodični hotel
Hotel Aleksandar - Pregled hotela
Aleksandar
Na obali
hotel
Porodični hotel
hotel

Hotel Aleksandar se sastoji od niza vila koje zajedno podsjećaju na autentično mediteransko selo sa mnoštvom sadržaja za odličan odmor. Ovdje gosti mogu uživati u mnogim zabavnim programima, sa posebnom pažnjom posvećenoj djeci i starijim gostima.

resort
teniski resort
Resort Slovenska Plaža - Pregled hotela
Slovenska Plaža
Resort
hotel
Tenis
resort

Ovaj hotel je najveći u hotelskoj grupi Budvanska rivijera i sastoji se od ukupno 10 vila koje predstavljaju jednu predivnu skladnu cjelinu. Povezan je s glavnim šetalištem, gdje možete pronaći istoimenu plažu - Slovenska Plaža.

gradski hotel
Hotel Mogren - Pregled hotela
Mogren
Gradski
hotel

Izgrađen 1934., a renoviran 2011, ovaj hotel predstavlja čuvanu tradiciju svojih mještana. Iako se mnogi aspekti ovog hotela smatraju prednostima, jedan se posebno ističe - terasa koja je okrenuta zidinama Starog grada Budve. To je neprikosnoveni simbol grada i sjajno mjesto za uživanje pod suncem.

HG Budvanska Rivijera - Wellness

Wellness i Spa

HG Budvanka Rivijera - Vjenčanja

Vjenčanja i Događaji

 • HG Budvanska Rivijera - Wellness

  Wellness i Spa

  Nakon dugog dana planinarenja, plivanja, ronjenja ili samo sunčanja, mnogi od nas traže oazu mira gdje ćemo ponovo napuniti baterije i spemiti se za nove avanture. Zbog toga naš hotel ima wellness centar za dodatne trenutke opuštanja u kojima se gosti mogu prepustiti masažama (od orijentalne do terapeutske masaže), koje rade licencirani profesionalci. Većina naših hotela pruža dodatne usluge, kao što su tretmani u salonu ljepote, rekreativni sadržaji i drugi sadržaji koji obećavaju umirujući ambijent za odmor koji ste čekali dugo.

 • HG Budvanska Rivijera - Wellness

  Gradska kafana hotela Mogren

  Gradska kafana hotela Mogren nalazi se u neposrednoj blizini budvanskog Starog grada, jednog od najstarijih naselja na Jadranu - poznatog preko dvije i po hiljade godina. Jedinstvena arhitektonska i urbanistička cjelina, opasana srednjovjekovnim bedemima, brižno čuva istoriju grada Budve, a Gradska kafana hotela Mogren joj je vjerni saveznik u tome.

 • Budvanska Rivijera | Hotel Mogren - Restorani i barovi

  Restorani i barovi

  Gastronomski milje Budve i Crne Gore postao je bogatiji za mjesto koje je prepoznato po svojim jedinstvenim ukusima tradicionalne i internacionalne kuhinje, intimnom ambijentu i sve u svemu, udobnoj atmosferi.

  Sveukupno, u hotelu se nalazi gore pomenuti restoran koji poslužuje tradicionalnu i internacionalnu kuhinju, aperitiv bar, sendvič bar i samouslužni restoran. Sve oblasti su dizajnirane tako da repliciraju plemenit i šik, a opet tradicionalan izgled koji Budva objedinjuje.

 • HG Budvanska Rivijera - Događaji

  Teniski resort

  Teniski kompleks Slovenska Plaža je smješten u turističkom kompleksu resorta Slovenska plaža, koji se nalazi odmah pored glavnog puta. Kompleks se sastoji od 11 terena na šljaci i 3 betonska terena. Kapacitet sjedišta na glavnom terenu je takav da može da primi i do 300 gledalaca. Tereni za boćanje nalaze se na Slovenskoj plaži i sastoje se od četiri šljunkovite staze za kuglanje, prostora za 200 ljudi i dodatne sadržaje.

 • HG Budvanka Rivijera - Vjenčanja

  Vjenčanja i Događaji

  Prelijepo okruženje naših hotela pruža sjajno mjesto za organizovanje različitih događaja. Zelene površine sa očaravajućim pogledima i zalascima sunca koji takođe oduzimaju dah je ono što mladenci traže kada pokušaju da opišu najljepše trenutke najvažnijeg dana svog života. Naša hotelska grupa prepoznala je ovaj potencijal i učinila je sve da ovo učini kompletnim; angažovanjem stručnog osoblja za organizovanje događaja, pružanjem prilagođenih ketering usluga, kao i uređenje prostora u skladu sa vašim željama, ali i još mnogo toga.

Događaji

Novosti i Događaji

Događaji

@hg.budvanska.rivijera facebook twitter instagram

Pogledajte lokacije naših hotela

Naši hoteli se nalaze uz more na najatraktivnijim lokacijama u Budvi i Petrovcu