Skip to main content

HOTELSKA GRUPA BUDVANSKA RIVIJERA

Hotelska grupa Budvanska rivijera je najveća hotelska grupacija u Crnoj Gori. U njenom sastavu posluje 5 hotela na najatraktivnijim lokacijama u Budvi: Hotel’’ Mogren’’, hotelski rizort ‘’Slovenska plaža’’, hotel ‘’Aleksandar’’ i u Petrovcu hoteli ‘’Palas’’ sa depadansom Palas Lux i ‘’Castellastva’’.

Dugi niz godina ova hotelska grupa prepoznata je kao kompanija koja kontinuirano ulaže u novi kvalitet što za rezultat ima konstatan rast broja zadovoljnih gostiju. Prateći svjetske trendove održivog razvoja u turizmu HG Budvanska rivijera je uvela integrisani sistem menadžmenta objedinivši tri međunarodna ISO standarda, i to iz oblasti menadžmenta kvaliteta (ISO 9001), upravljanja zaštitom životne sredine (ISO 14000) i upravljanja bezbjednošću hrane (ISO 22000).

Hotelska grupa je nosilac i sertifikata Travellife Gold – internacionalna oznaka kvaliteta u domenu poštovanja ekoloških i socijalnih principa, što sve zajedno pokazuje da kompanija posvećeno radi na postizanju visokog zadovoljstva klijenata i zaposlenih, smanjenja operativnih troškova i poštovanja principa održivog turizma, koji sve više kao takav preuzima primat u poslovanju.

Duga i bogata tradicija od preko 50 godina poslovanja, atraktivnost pozicije hotelskih objekata kao i njihovih sadržaja, gostoprimstvo, pouzdanost, spoj tradicije i inoviranih sadržaja kao i briga o gostima, su razlozi zašto i dalje privlačimo nove turiste, a stalni gosti nam se iznova vraćaju.

NAJBOLJE CIJENE I PONUDE

SAZNAJTE PRVI!

Dostavljajući nam vaše podatke automatski prihvatate da vam šaljemo ponude i obavještenja. Za više informacija na koji način koristimo vaše lične podatke molimo vas da pogledate stranicu "Politika privatnosti"

© Hotel group Budvanska Rivijera. All rights reserved. Powered by Emarket1ng.NET.
NA VRH