Skip to main content

Hotel Aleksandar 4☆

Idealno lociran blizu plaže, daleko od velike gužve nalazi se hotel Aleksandar, porodični hotel koji je dočekivao goste u Budvi još od 1989. Kompleks predstavlja dragulj u kruni hotelske grupe „Budvanska rivijera“. Hotel se se sastoji od 4 odvojene vile, koje su dobile nazive po biljkama: Lavanda, Hortenzija, Pinea i Tilia. Nazivi vila personifikuju bogato zelenilo hotela, kao i mediteranski šarm kojima su vile okružene. Izuzetna lokacija, sa samo nekoliko metara šetnje do najduže gradske plaže, omogućava našim gostima da se premjeste iz jedne oaze u drugu.

 • 10€ dnevno (shodno raspoloživosti)
  Besplatan WIFI
  Lobi i recepcija 24h
  Internet centar kod recepcije
  Centar za masažu i fizioterapiju
  Mini wellness centar
  2 ležaljke i suncobran 15€ dnevno
 • Prihvatamo sve kreditne kartice
  Check-in od 12:00h
  Check-out do 10:00h
  Kasni check-out uz doplatu
  Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
 • ISO 22000
  ISO 14001: 2015
  ISO 9001: 2015
  A+ SERTIFIKAT BONITETNE IZVRSNOSTI
  CompanyWall

SMJEŠTAJ

Mirne sobe hotela u bilo kojoj od naše četiri vile pružiće vam nenadmašnu udobnost buđenja uz zvuk mora. Naše vile imaju ukupno 187 soba

Standardna dvokrevetna soba

sa balkonom

2
1 - 2
Bazen ili atrijum

STANDARDNA DVOKREVETNA SOBA

sa dodatnim ležajem

2
1
2 - 3

Porodična soba

sa dve spavaće sobe i dva kupatila

2
2
4 - 6

Apartman

sa spavaćom sobom i dnevnom sobom

1
1
2 - 4

  VIDEO #BEZFILTERA

  Proglašen za jedan od najboljih porodičnih hotela na Jadranu

  Idiličan i miran, preferirana je destinacija za porodice sa svih strana svijeta. Kompleks sadrži ukupno 187 porodičnih soba i apartmana, 3 otvorena bazena (bazeni sa slanom i slatkom vodom), dječija igrališta, i mnogih drugih sadržaja raspoređenih po lijepo uređenom imanju, koji se mogu koristiti kao rekreacioni sadržaji za kvalitetno provedeno slobodno vrijeme.

  Za roditelje koji žele mir postoje zatvorene igraonice i otvorena igrališta za djecu. Zatvorena igraonica od 150 m² ima dječiji kutak, bazene sa lopticama, lavirint na više nivoa za igru, zajedno sa mnoštvom mekane i sigurne opreme za dodatnu zabavu.

  Za roditelje mališana postoji i bar koji je spojen sa igraonicom, gdje oni mogu popiti kafu dok se djeca zabavljaju. *Ove dvije prostorije su takođe dostupne za rođendanske zabave.

  Tokom večernjih sati roditelji i stariji gosti mogu uživati u tematskim zabavama, folklornim večerima, mađioničarskim predstavama i muzičkim nastupima. Agenda je osmišljena tako da odmor bude zabavan za sve članove porodice.

  ABOUT HOTEL

  NAJBOLJE CIJENE I PONUDE

  SAZNAJTE PRVI!

  Dostavljajući nam vaše podatke automatski prihvatate da vam šaljemo ponude i obavještenja. Za više informacija na koji način koristimo vaše lične podatke molimo vas da pogledate stranicu "Politika privatnosti"

  © Hotel group Budvanska Rivijera. All rights reserved. Powered by Emarket1ng.NET.
  NA VRH