Skip to main content
January 03, 2024

Trodnevni novogodišnji program u hotelu Palas ispunio očekivanja

U Novu 2024. godinu goste hotela Palas uvele su muzičke legende Neda Ukraden i Slavko Banjac, prvog dana 2024. pravi muzički užitak su priredili Saša Matić i Ivana Selakov, a sve je zaokruženo senzacionalnim izvedbama Aca Pejovića i Džejle Ramović. Sve tri noći goste su zabavljali i Slobo Bajić i Hua Hua bend.

Velika završnica spektakularnog novogodišnjeg programa u hotelu Palas organizovana je sinoć kada su mnogobrojne goste hotela zabavljali regionalnoj publici omiljeni Aco Pejović i mlada muzička senzacija Džejla Ramović. Izvođači su priredili pravi praznični repertoar tako da je sjajno raspoloženje trajalo do kasno u noć. 

“Već davno sam znala da ću nastupati ovdje večeras i tako sam se jako radovala pogotovo što po prvi put nastupam sa mojim dragim kolegom Acom Pejovićem. Stvarno mi je čast što sam večeras ovdje i radujem se dobrom provodu”, kazala je talentovana Džejla Ramović neposredno pred početak nastupa. 

Izuzetni nastupi Pejovića i Ramović bili su kruna trodnevnog prazničnog programa u hotelu Palas, te je ponovo dokazano zbog čega ovaj luksuzni hotel u Petrovcu važi za mjesto najbolje zabave tokom dočeka Nove godine. Tradicionalno su sva mjesta već prije 1. decembra bila rasporodata, te se tražila rezervacija više. 

Osim večernjih provoda, sve generacije koje su u periodu praznika boravile u hotelu HG Budvanske rivijere uživale su i u dnevnim žurkama uz čuvenog Zlopija, dok su najmlađi uživali u sadržajimo posebno kreiranim za njihov uzrast u sklopu dječijeg novogodišnjeg programa. Gosti su tradicionalno imali priliku da probaju vrhunske specijalitete domaće i internacionalne kuhinje te će i po tome zasigurno pamtiti dane provedene u hotelu Palas.

Na ovaj način je zaokružena uspješna godina za hotel Palas, ali i cijelu Hotelsku grupu Budvanska rivijera, te je započeta nova 2024. u kojoj će se težiti da se trendovi izuzetno uspješnog poslovanja nastave.

Pogledajte još vesti

BEST DEALS AND OFFERS

Subscribe to our newsletter
By giving your consent you will start to receive our latest news and offers. For more on how we use your personal data, please read our Privacy policy.
© Hotel group Budvanska Rivijera. All rights reserved. Powered by Emarket1ng.NET.
TO TOP