Skip to main content
February 26, 2024

„Budvanska rivijera“ na 45. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Najveća crnogorska hotelska grupacija „Budvanska rivijera“ predstavila je ponudu za predstojeće ljeto na 45. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu koji je održan od 22. do 25. februara 2024. godine.

Pod sloganom „Tvoja morska avantura” na Sajmu je prezentovana ponuda i sadržaji TN „Slovenska plaža“, hotela Aleksandar, Palas i Castellastva.

S obzirom da su gosti iz Srbije među najbrojnijim gostima koji ljetuju u hotelima „Budvanske rivijere“, kompanija je pripremila sajamske popuste za posjetioce Sajma. Na štandu Hotelske grupe “Budvanska rivijera” u hali 1 za sve koji su na licu mjesta rezervisali ljetnji odmor u nekom od hotela grupacije obezbijeđen je popust do 18 % kao i posebni popusti za djecu.

Kompanija je tokom trajanja Sajma dodijelila izuzetno vrijednu nagradu – sedmodnevni aražman za dvije osobe u Turističkom naselju Slovenska plaža, a posjetiocima su podijeljeni i mini pokloni sa promotivnim materijalima.

Prateći savremene trendove kada su u pitanju sajamske prezentacije, Hotelska grupa rivijera i ove godine imala je moderno opremljen štand koji je u vizuelnom smislu istakao kompanijske vrijednosti ali i podstakao lijepe emocije koje asociraju na “morsku avanturu”.

Štand Hotelske grupe Budvanska rivijera posjetila je delegacija Ministarstva turizma Crne Gore na čelu sa ministrom, Vladimirom Martinovićem.

Posebno nas raduje što smo posjetiocima Sajma najavili dva velika jubileja koja ove godine proslavljamo – 40 godina Turističkog naselja Slovenska plaža i 90 godina hotela Mogren.

Pogledajte još vesti

BEST DEALS AND OFFERS

Subscribe to our newsletter
By giving your consent you will start to receive our latest news and offers. For more on how we use your personal data, please read our Privacy policy.
© Hotel group Budvanska Rivijera. All rights reserved. Powered by Emarket1ng.NET.
TO TOP