Skip to main content
Zajedno planiramo vaše

Vjenčanje iz Snova

Hotel Palas ima u ponudi više sala za vjenčanje od kojih mladenci mogu izabrati ceremoniju u zatvorenom ili otvorenom prostoru kako bi kreirali događaj koji je jednako unikatan koliko i njihove želje. Naša ponuda podrazumijeva mogućnost organizovanja većih ili manjih vjenčanja, sa internacionalnom ili tracionalnom kuhinjom i dekoracijama koje odgovaraju sezoni (podložno dogovoru).

Veća sala restorana hotela Palas ima pogled na more i baštu hotela i može primiti 400 osoba.Dodatna manja sala restorana može smjestiti 120 osoba. Pogodna je za manje privatne ceremonije.

Francuska terasa, okružena hotelskim vrtom, garantuje romantične trenutke za mladence i užitak za goste. Ovaj prostor je pogodan za manja vjenčanja do 120 mjesta.
Terasa pored bazena orijentisana ka moru, okružena je palmama i drugim zelenilom i daje osjećaj mediteranskog ambijenta. Ovdje je moguće ugostiti 200 gostiju i predviđeno je za vjenčanja srednje veličine.

Američka terasa prima do 250 gostiju, odakle direktno možete gledati prelijep zalazak sunca i ostrva Katič i Sveta Nedjelja.

Vjenčanje i boravak u našem hotelu

Postoje brojne privilegije za mladence koji odluče provesti svoj vikend u hotelu Palas:

  • Relaksacija u apartmanu za mladence uz poslugu u sobi, doručak ujutru ili osvježenje uz šampanjac uz romantičnu večeru.

  • "Upravo vjenčani" wellness paket sa raznim pogodnostima samo za vas dvoje u našem spa centru.

  • Besplatna parking mjesta za sve goste vjenčanja.

Tu smo da vam jedan od najsrećnijih dana zaista učinimo nezaboravnim. Pišite nam što detaljnije u obrascu ispod, a naši talentovani menadžeri za planiranje vjenčanja će vam se javiti.


NAJBOLJE CIJENE I PONUDE

SAZNAJTE PRVI!

Dostavljajući nam vaše podatke automatski prihvatate da vam šaljemo ponude i obavještenja. Za više informacija na koji način koristimo vaše lične podatke molimo vas da pogledate stranicu "Politika privatnosti"

© Hotel group Budvanska Rivijera. All rights reserved. Powered by Emarket1ng.NET.
NA VRH