Skip to main content

PLAŽE I BAZENI

PLAŽE U BLIZINI HOTELA

Harmonično okruženje hotela Palas posebno je naglašeno blizinom obale mora. Plaža dužine 600 metara mješavina je pijeska i šljunka sa kristalno čistom vodom i prostire se pored jedne od nekoliko kapija hotela. Tu su takođe i spasioci koji održavaju red na plaži i pažljivo prate svaku situaciju i paze na porodice i njihove bližnje.

Beaches near the hotel

VIše od klasičnih bazena

Wellness centar našeg hotela sastoji se od otvorenog bazena sa slanom vodom i zatvorenog bazena sa slatkom vodom. Pored bazena, gosti hotela mogu koristiti i besplatni mobilijar poput ležaljki, suncobrana.

MORE THAN JUST SWIMMING POOLS

Bezbijedno mjesto za vašu djecu

Tu je i zatvoreni dječji bazen namijenjen našim najmlađim gostima sa spasiocima, kao i osobljem koje je tu da pruži prvu pomoć. U svakom trenutku su na oprezu tako da roditelji mogu biti sigurni da će njihovo dijete (djeca) moći da pliva bez rizika. Pored sektora koji brine o bezbijednosti postoji i tim animatora koji garantuje edukativne i zabavne aktivnosti kako za djecu, tako i za starije goste.

SAFE PLACE FOR YOUR CHILDREN

Večernja romantika

Parovi preferiraju naš bazen tokom sumraka, znajući da će uživati u zalasku sunca i čekati da tamno nebo bude osvijetljeno blistavim zvijezdama. Za prohladne noći, postoji drugi ambijent koji gosti mogu potražiti u našem zatvorenom bazenu. LED lampice na plafonu stvaraju prijatnu atmosferu za opuštajući razgovor u večernjim časovima, gdje takođe možete uživati u piću ili dva.

ROMANCE AT NIGHT

Plaže u našoj blizini

Pored gradske plaže, nedaleko (oko 500 metara) nalazi se još jedna pješčana plaža Lučice. To je blaženstvo za porodice koje traže mirno odmaralište. Dužine svega 220m, dok na vidiku nema ni vodenih skija niti bilo kog drugog glisera, ovo mesto je zaista ekvivalent raju.

The beaches in our vicinity

Istražite plaže u susjednim mjestima

Lokacija hotela je još povoljnija s obirom da se nalazi između dva veća primorska grada: Budve i Bara. Na taj način ostavlja više prostora i mogućnosti da turisti obiđu što više plaža tokom posjete Petrovcu.

Explore beaches in neighboring cities

NAJBOLJE CIJENE I PONUDE

SAZNAJTE PRVI!

Dostavljajući nam vaše podatke automatski prihvatate da vam šaljemo ponude i obavještenja. Za više informacija na koji način koristimo vaše lične podatke molimo vas da pogledate stranicu "Politika privatnosti"

© Hotel group Budvanska Rivijera. All rights reserved. Powered by Emarket1ng.NET.
NA VRH