Skip to main content

KONFERENCIJE I DOGAĐAJI

Povoljna lokacija hotela zajedno sa svojim sjajno opremljenim salama čine ga idealnim mjestom za održavanje različitih seminara, sastanaka i kongresa.

KONFERENCIJE I DOGAĐAJI

Povoljna lokacija hotela zajedno sa svojim sjajno opremljenim salama čine ga idealnim mjestom za održavanje različitih seminara, sastanaka i kongresa.

 • Castio Konferencijska sala

  Konferencijska sala Castio, sa svojom površinom od 215 m² i 220 mjesta za sjedjenje, namijenjena je za svrhe velikih poslovnih dešavanja, kao što su seminari i konferencije. Prostor je opremljen klima uređajima i sadrži modernu opremu za konferencije (projektor, ekran, postolje za zvučnike i druge predmete koji se mogu obezbijediti na zahtjev).

  Postavka sale
  Broj mjesta
  U-oblik
  70
  T-oblik
  70
  Učionica
  150
  Trg
  70
  Pozorište
  220
  Banket
  150
  Koktel
  170
 • Katič konferencijska sala

  Konferencijska sala Katič je još jedna od prostranih prostorija (145m) koja sadrži 80-100 mjesta i savršena je za organizovanje seminara, svečanosti, banketa i slične manje događaje. Posjeduje svu potrebnu tehničku opremu za stvaranje profesionalnog ambijenta.

  Postavka sale
  Broj mjesta
  U-oblik
  50
  T-oblik
  50
  Učionica
  80
  Trg
  55
  Pozorište
  100
  Banket
  80
  Koktel
  90
 • Nerin sala za sastanke

  Sala za sastanke manjih dimenzija (površine 25 m²) kapaciteta je 20 stolica. Moguće je prilagoditi salu za razne poslovne svrhe - od organizovanja mini događaja poput sastanaka odbora i stručnih predavanja do poslovnih obroka. Na zahtjev, sva oprema za konferencije je dostupna za upotrebu.

  Postavka sale
  Broj mjesta
  U-oblik
  12
  T-oblik
  12
  Učionica
  12
  Trg
  17
  Pozorište
  30
 • Aperitif Bar

  Hotel Palas takođe ima multifunkcionalni Aperitiv Bar od 200 m², koji se nalazi u centralnom dijelu hotela i može se koristiti za seminare, pozorišne predstave, plesne zabave, gala večere itd.

  Naša ponuda dodatno obuhvata usluge kulinarskog tima koji će se pobrinuti da jela budu po ukusu gostiju, bez obzira na to da li je u pitanju tradicionalna ili moderna kuhinja.

PLAN KONFERENCIJSKIH SALA

Floor Plan

VJENČANJA

Hotel Palas ima u ponudi više sala za vjenčanje od kojih mladenci mogu izabrati ceremoniju u zatvorenom ili otvorenom prostoru kako bi kreirali događaj koji je jednako unikatan koliko i njihove želje. Naša ponuda podrazumijeva mogućnost organizovanja većih ili manjih vjenčanja, sa internacionalnom ili tracionalnom kuhinjom i dekoracijama koje odgovaraju sezoni (podložno dogovoru).

POŠALJITE ZAHTJEV ZA PONUDU

Vrsta događaja *
Broj učesnika
0 700
Odaberite hotel *
Datum početka događaja *
Datum završetka događaja *
Vrijeme početka *
Postavka sale *
Piće i hrana *
Tehnika *
Vaše ime i prezime *
Email *
Broj telefona *
Dodatni komentari

Dostavljajući nam vaše podatke putem ove forme automatski prihvatate politiku privatnosti naše kompanije i saglasni ste da vaše podatke može koristiti nadležni sektor naše kompanije u svrhu sastavljanja ponude, te da vas možemo kontaktirati putem elektronske pošte ili broja telefona. Za više informacija na koji način koristimo vaše lične podatke molimo vas da pogledate stranicu "Politika privatnosti"

NAJBOLJE CIJENE I PONUDE

SAZNAJTE PRVI!

Dostavljajući nam vaše podatke automatski prihvatate da vam šaljemo ponude i obavještenja. Za više informacija na koji način koristimo vaše lične podatke molimo vas da pogledate stranicu "Politika privatnosti"

© Hotel group Budvanska Rivijera. All rights reserved. Powered by Emarket1ng.NET.
NA VRH