Skip to main content
Pogled od kojeg zastaje dah i autentični mediteranski ukusi

Gradska kafana Petrovac

Nedavno preuređena Gradska kafana Palas u okviru kompleksa „Palas Lux” tokom cijele godine nezaobilazno je mjesto susreta gurmana i hedonista.

Uz odabir tradicionalnih recepata koje naši kuvari usavršavaju decenijama i savremenih pristupa kulinarstvu, naša glavna jela su rezultat ljubavi prema ukusnoj domaćoj kuhinji i pažljivo odabranim sastojcima.

Gurmani ovdje pronalaze svoje parče raja, uživajući u izuzetno ukusnoj selekciji predjela, da bi se nakon toga opredijelili za primamljive burgere pripremljene od najkvalitetnijeg mesa, sočne pašte, pice ili sendviče.

Za one koji nose tople uspomene iz djetinjstva na bakine slatke kolače i torte, u Gradskoj kafani Palas pripremamo sve slatke delicije za uživanje uz kafu.

Odmah uz more

Na pjeni od mora, sa terase Gradske kafane Palas pruža se pogled na otvoreno more i ostrva Katič i Sveta Neđelja, zaštitne znakove Petrovca.

Gradska kafana Palas je omiljeno mjesto za prvu jutarnju kafu Petrovčanima i prepuštanje toplim zracima sunca. U toku dana, uz osvježavajuće sokove i druge bezalkoholne i alkoholne napitke, Gradska kafana Palas je oaza za opuštanje i pogled na more.

Posjetite nas i doživite novu dimenziju uživanja.

Dobro došli!

NAJBOLJE CIJENE I PONUDE

SAZNAJTE PRVI!

Dostavljajući nam vaše podatke automatski prihvatate da vam šaljemo ponude i obavještenja. Za više informacija na koji način koristimo vaše lične podatke molimo vas da pogledate stranicu "Politika privatnosti"

© Hotel group Budvanska Rivijera. All rights reserved. Powered by Emarket1ng.NET.
NA VRH