Skip to main content
19.07.2022.

Hoteli Budva – Porodični hoteli – Crna Gora

Hoteli Budva – Renovirani porodični hoteli pored mora. Tradicionalno najbolji hoteli u Budvi. Provedite svoj odmor u hotelima sa 3* i 4* i iskoristite neku od stalnih akcija.

Hoteli Budva

Ako pretražujete koje hotele Budva ima u ponudi, na pravom ste mjestu! Hoteli u Budvi su brojni, zato je potrebno da se istaknu svojom raznolikom i primamljivom ponudom. Upravo je to cilj i uspjeh svih hotela HG Budvanska rivijera. Bilo da je u pitanju hotel Slovenska plaza 3*, hotel Slovenska plaza 4*, hotel Mogren ili hotel Aleksandar, jedno je zasigurno – naši gosti su naš prioritet.

Pogledajte široku ponudu naših hotela, pogodnih za ljetovanje vaše porodice, ali i zaljubljenih parova ili npr. grupe prijatelja. Tu su unutrašnji bazeni, bazeni na otvorenom, bazeni za djecu, spa i wellness centri, kao i dječija igrališta, teniski tereni, all-inclusive barovi i konferencijske sale.

Uvjerite se zašto je hotelska grupa Budvanska rivijera prepoznatljiv crnogorski brend sa dugogodišnjom tradicijom i modernim načinom poslovanja.

Hotel Slovenska plaza 3* i hotel Slovenska plaza 4*

Hotel resort Slovenska plaza 3* i 4* je primorska oaza hiljadama porodica koje godinama posjećuju naš hotel. Zašto je tako? Jer je ovaj hotel dio autentičnog mediteranskog okruženja, na samoj obali Jadranskog mora. I ne samo to, hotel Slovenska plaza se sastoji od 10 pojedinačnih vila okruženih zelenilom i mediteranskim rastinjem. Slovenska plaža je više od hotela, ona je resort  čiji sadržaji čine vaš odmor sveobuhvatnim. Resort raspolaže: restoranima, kafićima, buticima, galerijama, igralištem, frizerskim salonima i salonima ljepote, tenskim terenima, itd.

U okviru teniskog centra nalazi se ukupno 11 terena, od čega su 3 betonska, a 8 terena je na šljaci. Naravno, ovaj centar podrazumijeva i sve dodatne objekte i aktivnosti. Od svlačionica i tuševa, pa do kafića i barova, a na kraju i cjelodnevne i višednevne programe za djecu.

Ako tražite hotel u Budvi na plazi, nikada nijeste bili bliže! Hotel Slovenska plaza je dobio ime po plaži u čijoj neposrednoj blizini se i nalazi. Slovenska plaža je najduža plaži u Budvi (1600 metara).

Tropski raj vas čeka u bazenu hotela Slovenska plaža i u njegovom okruženju. Govorimo, naravno, o prepoznatljivom okruglom bazenu sa slanom vodom - „Rondo“. Ovaj bazen divne plave boje će biti vaši glavna stanica za vrijeme boravka u hotelu. Za potpuni užitak, tu je i besplatan mobilijar, kao što su suncobrani, ležaljke, dječije igračke za vodu i sl.

Hotel raspolaže i dječijim bazenom. Preko puta bazena se nalazi mala platforma za večernje edukativne i zabavne priredbe za djecu.

Znamo da najmlađim članovima porodice svaka zabava može lako da dosadi, pa se zato staramo o tome da imaju što više aktivnosti, dok roditelji bezbrižno odmaraju. Hotel Slovenska plaza organizuje različite aktivnosti na otvorenom! Naši sertifikovani animatori su tu za dječiju zabavu u bazenu, a organizujemo i razna druga dešavanja: turniri u stonom tenisu, časovi plesa, takmičenje u crtanju, vježbe na otvorenom i još mnogo toga.

A kada se umorite od raznih aktivnosti ili prosto od lješkarenja, vrijeme je za ukusan obrok!

Slovenska plaza resort raspolaže s glavnim restoranom kapaciteta od 700 mjesta, a tu su i Primorski restoran, Restoran Pjaca, Aperitiv bar i Raspućin.

Lista „Najbolji hoteli u Budvi“ počinje imenom Slovenska plaža, jer pored smještaja i hrane nudi obilje aktivnosti za sve članove vaše porodice! Ovaj hotel, kao i svi naši hoteli, ima za cilj da vaš dugo iščekivani i zasluženi ljetnji odmor učini bezbrižnim i nezaboravnim.

Hotel Aleksandar

Raznolike hotele Budva ima u svojoj širokoj ponudi! Iz te ponude se svakako izdvaja Hotel Aleksandar Budva, još jedan porodični hotel HG Budvanska rivijera!

Hotel Aleksandar pored 187 moderno opremljenih porodičnih soba i apartmana, raspolaže sa čak 3 otvorena bazena. Hotel obuhvata 4 odvojene vile koje nose ime biljaka i simbolika tih imena leži upravo u zelenilu koje ga okružuje. Vaše tijelo, um i duša mogu se u potpunosti odmoriti u hotelu Aleksandar.

U tome vam dodatno mogu pomoći i razni sadržaji za djecu. Hotel Aleksandar nudi bogato opremljene otvorene i zatvorene igraonice, takmičenja u crtanju, časove plivanja. Dok se zabava i za roditelje i za djecu ogleda u vježbanju na otvorenom, časovima plesa, mađioničarskim predstavama, takmičenjima u crtanju, muzici uživo, turnirima u stonom tenisu, itd. Uvijek su na raspolaganju i sertifikovani animatori.

Ljetnji odmor je nešto što se ste zasigurno odavno zaslužili i postarajte se da bude u znaku relaksacije. Ovaj hotel u Budvi će vam u tome pomoći i to svojim moderno opremljenim wellness centrom, sa saunom i hidro-masažnom kabinom. Za one koji vole da ostanu aktivni za vrijeme svog ljetovanja, u sklopu hotela postoji i teretana, a na raspolaganju su i sertifikovani fitness treneri kao i 11 teniskih terena u neposrednoj blizini hotela.

Restoran hotela Aleksandar ima kapacitet da ugosti do 300 ljudi. Kao i svaki drugi kutak hotela i restoran je opremljen i dekorisan tako da odiše mediteranskim duhom. S zadovoljstvom naglašavamo da je jelovnik našeg restorana prilagođen djeci.

Naravno, hotel sadrži još restorana, kao što su all-inclusive bar Oliva i Tillia. aperitiv bar Aleksandar, Coffee & Wine Bar i Pool Bar Pinea.

Nesumnjivo tražite hotel u Budvi na plazi, pa je zato hotel Aleksandar sjajan izbor, jer se nalazi na korak od plaže i Jadranskog mora!

Hotel Mogren

Hotel Mogren je smješten u srcu grada Budve i to je samo jedna od karakteristika koja izdvaja ovaj hotel u Budvi.

Hotel Mogren je sagrađen 1934. godine i simbol je svog grada. Nalazi se tik uz istoimenu plažu, na ulazu u Stari grad i na korak od gradske marine.

Pored brojnih i bogatih smještajnih kapaciteta ovog hotela koji je u fazi renoviranja, Hotel Mogren uvijek drži otvorena vrata svoje Gradske kafane.

Gradska kafana

Gradska kafana ima dugogodišnju tradiciju i nezaobilazno je mjesto posjete turista kao i svakodnevno mjesto za kafu kod mještana. Pored lokacije, uređenja i mediteranske energije koju emituje, ovaj lokal se ponosi svojom poslastičarnicom i bogatim menijem. Uz to, terasa Gradske kafane je mjesto sa kog se pruža nevjerovatan pogled na Budvu i Jadransko more koje je zapljuskuje.

Lista „Najbolji hoteli u Budvi“ ne može proći bez bisera hotelske grupe Budvanska rivijera. Kao što smo rekli, ako pretražujete koje hotele Budva ima u ponudi, na pravom ste mjestu! Jer hotel Slovenska plaza 3*, hotel Slovenska plaza 4*, hotel Mogren i hotel Aleksandar su vaš traženi porodični hoteli i željno vas iščekuju!

Pogledajte i hoteli Petrovac.

NAJBOLJE CIJENE I PONUDE

SAZNAJTE PRVI!

Dostavljajući nam vaše podatke automatski prihvatate da vam šaljemo ponude i obavještenja. Za više informacija na koji način koristimo vaše lične podatke molimo vas da pogledate stranicu "Politika privatnosti"

© Hotel group Budvanska Rivijera. All rights reserved. Powered by Emarket1ng.NET.
NA VRH