Skip to main content
April 01, 2022

Hotelska grupa Budvanska Rivijera na sajmu turizma u Beogradu

Najveća crnogorska hotelska grupacija „Budvanska rivijera“ uspješno je predstavila ponudu za predstojeće ljeto na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji je održan od 24. do 27. marta.

Pod sloganom "Tamo gdje su more, sunce, ljeto... Tamo gdje je ljubav" na Sajmu su prezentovani ponuda i sadržaji Turističkog naselja "Slovenska plaža" i hotela Aleksandar, Palas, Castellastva i Mogren.

S obzirom da gosti iz Srbije već dugi niz godina rado biraju neki od pomenutih hotela "Budvanske rivijere", kompanija je pripremila niz povoljnosti za sve posjetioce Sajma. Na štandu Hotelske grupe Budvanska rivijera obezbijeđen je popust od 15 % za sve koji su na licu mjesta rezervisali ljetnji odmor kao i posebni popusti za djecu.

Na Sajmu su predstavljene i aktuelne ponude povodom uskršnjih i prvomajskih praznika, koji su idealna prilika za sve goste iz Srbije da iskoriste mini odmor u ovom periodu i provedu ga na crnogorskom primorju. 

Posjetiocima sajma uručeni su mini pokloni zajedno sa promotivnim materijalom a 25. i 26. marta na štandu HG Budvanska rivijera organizovan je happy hour sa Nebojšom Zloporubovićem Zlopijem koji je pjevao za sve prisutne goste.

Ono što nas posebno raduje jeste što smo imali priliku da predstavimo 187 novih smještajnih jedinica koje će ovog ljeta unaprijediti sadržaj i ponudu Turističkog naselja Slovenska plaža, jedinstvenog brenda naše kompanije, Crne Gore i cijelog regiona.

Štand HG Budvanska rivijera tokom svih sajamskih dana bio je izuzetno posjećen a ocijenjen je kao jedan od vizuelno najljepših na cijelom Sajmu.

Ugostili smo brojne poznate ličnosti i medijske ekipe iz Srbije i regiona, a najsrećnijoj posjetiteljki uručena je vrijedna nagrada – sedmodnevno ljetovanje za dvoje u Turističkom naselju Slovenska plaža.

BEST DEALS AND OFFERS

Subscribe to our newsletter
By giving your consent you will start to receive our latest news and offers. For more on how we use your personal data, please read our Privacy policy.
© Hotel group Budvanska Rivijera. All rights reserved. Powered by Emarket1ng.NET.
TO TOP