Skip to main content
March 17, 2023

Održan sastanak rukovodstva HG Budvanska rivijera sa don Filipom Janjićem

Na održanom sastanku dana 17. marta 2023. godine, iniciranog od strane predstavnika Hotelske grupe Budvanska rivijera AD, predsjednika Odbora direktora Mijomira Pejovića i izvršnog direktora Društva, Jovana Gregovića sa Don Filipom Janjićem, Župnikom Crkve Svetog Ivana Krstitelja u Starom gradu u Budvi, izražena je podrška Društva u smjeru obnove Crkve Svetog Antuna Padovanskog koja se nalazi u zaleđu plaže Mogren II, odnosno na katastarskoj parceli br. 2652 KO Budva u vlasništvu HG Budvanska rivijera AD.

Hotelska grupa Budvanska rivijera AD je na održanom sastanku u zgradi Uprave, na kojem je prisustvovala i direktorica Sektora pravnih poslova i ljudskih resursa Društva, Milena Raičković, prezentovala sve preduzete aktivnosti koje se tiču Crkve Svetog Antuna Padovanskog na plaži Mogren II, a u pravcu obnove crkve.

Župnik, Don Filip Janjić se u ime katoličke crkvene zajednice Budve upoznao na sastanku sa preduzetom inicijativom Hotelske grupe Budvanska rivijera AD u smjeru obnove crkve Svetog Antuna Padovanskog koja je sagrađena 1571. godine, i nažalost tokom vremena u više navrata skoro potpuno razrušena.

Uz prepoznatu inicijativu Hotelske grupe Budvanska rivijera AD koja preduzetim aktivnostima doprinosi opštem dobru građana Budve, katoličkoj zajednici Budve i Crne Gore, kao i mnogobrojnim turistima koji obilaze crkvene građevine i spomenike, Don Filip Janjić je ponudio u ime katoličke zajednice podršku u cilju obnove crkve shodno sačuvanim originalnim planovima za izgradnju crkve i isto tako brojnim sačuvanim fotografijama kako bi crkva mogla poprimiti svoj prvobitni izgled.

Pogledajte još vesti

BEST DEALS AND OFFERS

Subscribe to our newsletter
By giving your consent you will start to receive our latest news and offers. For more on how we use your personal data, please read our Privacy policy.
© Hotel group Budvanska Rivijera. All rights reserved. Powered by Emarket1ng.NET.
TO TOP