Skip to main content
April 01, 2022

Hotelska grupa Budvanska rivijera podržala Branka Đurića, talentovanog mladog tenisera iz Budve

U okviru društveno odgovornog djelovanja i podrške lokalnoj zajednici, Hotelska grupa Budvanska rivijera već dugi niz godina podržava brojne sportiste i sportske kolektive sa područja Opštine Budva.

Imajući u vidu važnost sporta u svakom društvu a naročito njegovu ulogu u razvoju djece, od njihovih fizičkih i intelektualnih strana ličnosti, do razvijanja osjećaja za plemenitost, prijateljstvo, i druge životne principe, Hotelska grupa „Budvanska rivijera“ posebnu podršku pruža mladim i telentovanim sportistima. Jedan od njih je i sedamnaestogodišnji teniser iz Budve, Branko Đurić, koji je u svojoj dosadašnjoj karijeri postigao izuzetne rezultate kako na domaćim tako i na internacionalnim turnirima i takmičenjima.

Uz saglasnost Odbora direktora kompanije, Jovan Gregović, izvršni direktor Hotelske grupe “Budvanska rivijera” i Branko Đurić potpisali su danas Ugovor o sponzorstvu koji će mladom teniseru obezbijediti podršku u daljem profesionalnom angažmanu, dok će on za uzvrat, kroz svoje buduće uspjehe i učešća na svjetskim turnirima, na najbolji način biti promoter svega onoga što predstavlja HG Budvanska rivijera – lidera autentičnog doživljaja na polju turizma i hotelijerstva Crne Gore i regiona.

Pogledajte još vesti

BEST DEALS AND OFFERS

Subscribe to our newsletter
By giving your consent you will start to receive our latest news and offers. For more on how we use your personal data, please read our Privacy policy.
© Hotel group Budvanska Rivijera. All rights reserved. Powered by Emarket1ng.NET.
TO TOP