Skip to main content
August 07, 2023

Hotelska grupa “Budvanska rivijera” novi je sponzor Vaterpolo plivačkog saveza Crne Gore

Hotelska grupa “Budvanska rivijera” AD - novi je član sponzorskog tima Vaterpolo-plivačkog saveza Crne Gore.

Ugovor o sponzorstvu potpisali su Jovan Gregović, izvršni direktor Budvanska rivijera AD i dr Đuro Marić, predsjednik VPSCG. Ugovor je potpisan na godinu dana.

“HG Budvanska AD rivjera se pridružila sponzorskom pulu VPSCG sa ciljem da se uspostavi što kvalitetnija saradnja sporta i privrede, a u želji da se stvore još bolji sportski, finansijski i organizacioni uslovi za postizanje najboljih mogućih rezultata svih vaterpolo i plivačkih selekcija Crne Gore”, navedeno je prilikom potpisivanja ugovora.

Svečanosti u poslovnim prostorijama Budvanske rivijere AD prisustvovali su i Mijomir Pejović, predsjednik Odbora direktora kompanije, kao i Milena Raičković, direktorica Sektora pravnih poslova i ljudskih resursa, te Zlatko Dragović, član skupštine VPSCG.

Posebni gosti bili su naši mladi vaterpolisti, Budvani članovi reprezentacije U15, koja je osvojila srebro na Evropskom prvenstvu - Stefan Kruta, Andrija Rajović, Luka Savić i Matija Franeta.

Pogledajte još vesti

BEST DEALS AND OFFERS

Subscribe to our newsletter
By giving your consent you will start to receive our latest news and offers. For more on how we use your personal data, please read our Privacy policy.
© Hotel group Budvanska Rivijera. All rights reserved. Powered by Emarket1ng.NET.
TO TOP