Skip to main content
April 26, 2023

HG Budvanska rivijera dobitnik sertifikata bonitetne izvrsnosti

Hotelska grupa Budvanska rivijera dobitnik je sertifikata bonitetne izvrsnosti bonitetne kuće Company Wall d.o.o.

CompanyWall d.o.o, bonitetna kuća koja posluje u svim zemljama Balkana sa tendencijom da se proširi i na ostale evropske zemlje, bavi se prikupljanjem i razvrstavanjem poslovnih podataka, finansijskom analizom za desetine hiljada firmi kao i sertifikacijom firmi koje su ostvarile najbolje poslovne rezultate u prethodnoj godini.

Sertifikat bonitetne izvrsnosti predstavlja garanciju pouzdanosti da poslovni subjekti sa bonitetnom ocjenom izvrsnosti posluju uspješno i uživaju povjerenje poslovnog svijeta, a dodjeljuje se samo poslovnim subjektima koji su ocijenjeni najvišim bonitetnim ocjenama AAA, AA+ i A+.

Bonitetna ocjena se utvrđuje na osnovu posebne metodologije koja obuhvata finansijsku i ekonomsku analizu poslovanja u prethodnoj godini. Metodoligija je ustanovljena po ugledu na najveće svjetske bonitetne kuće i redovno se modifikuje u skladu sa potrebama i promjenama na crnogorskom i svjetskom tržištu.

Hotelska grupa Budvanska rivijera kao nosilac sertifkata bonitetne izvrsnosti nalazi se među najkonkuretnijim crnogorskim fimama, a rezultati njenog rada u prethodnih godinu dana određuju kriterijume i standarde poslovanja ostalim firmama u Crnoj Gori. Kao nosilac ovog sertifikata, najveća crnogorska hotelska grupacija se odlično pozicionira na tržištu jer je sertifikat bonitetne izvrsnosti realan odraz i pisanu potvrda uspješnog poslovanja kompanije.

Pogledajte još vesti

BEST DEALS AND OFFERS

Subscribe to our newsletter
By giving your consent you will start to receive our latest news and offers. For more on how we use your personal data, please read our Privacy policy.
© Hotel group Budvanska Rivijera. All rights reserved. Powered by Emarket1ng.NET.
TO TOP