Skip to main content
July 19, 2022

Hoteli Budva – Porodični hoteli – Crna Gora

Hoteli Budva – Renovirani porodični hoteli pored mora. Tradicionalno najbolji hoteli u Budvi. Provedite svoj odmor u hotelima sa 3* i 4* i iskoristite neku od stalnih akcija.

Hoteli Budva

Ako pretražujete koje hotele Budva ima u ponudi, na pravom ste mjestu! Hoteli u Budvi su brojni, zato je potrebno da se istaknu svojom raznolikom i primamljivom ponudom. Upravo je to cilj i uspjeh svih hotela HG Budvanska rivijera. Bilo da je u pitanju hotel Slovenska plaza 3*, hotel Slovenska plaza 4*, hotel Mogren ili hotel Aleksandar, jedno je zasigurno – naši gosti su naš prioritet.

Pogledajte široku ponudu naših hotela, pogodnih za ljetovanje vaše porodice, ali i zaljubljenih parova ili npr. grupe prijatelja. Tu su unutrašnji bazeni, bazeni na otvorenom, bazeni za djecu, spa i wellness centri, kao i dječija igrališta, teniski tereni, all-inclusive barovi i konferencijske sale.

Uvjerite se zašto je hotelska grupa Budvanska rivijera prepoznatljiv crnogorski brend sa dugogodišnjom tradicijom i modernim načinom poslovanja.

Hotel Slovenska plaza 3* i hotel Slovenska plaza 4*

Hotel resort Slovenska plaza 3* i 4* je primorska oaza hiljadama porodica koje godinama posjećuju naš hotel. Zašto je tako? Jer je ovaj hotel dio autentičnog mediteranskog okruženja, na samoj obali Jadranskog mora. I ne samo to, hotel Slovenska plaza se sastoji od 10 pojedinačnih vila okruženih zelenilom i mediteranskim rastinjem. Slovenska plaža je više od hotela, ona je resort  čiji sadržaji čine vaš odmor sveobuhvatnim. Resort raspolaže: restoranima, kafićima, buticima, galerijama, igralištem, frizerskim salonima i salonima ljepote, tenskim terenima, itd.

U okviru teniskog centra nalazi se ukupno 11 terena, od čega su 3 betonska, a 8 terena je na šljaci. Naravno, ovaj centar podrazumijeva i sve dodatne objekte i aktivnosti. Od svlačionica i tuševa, pa do kafića i barova, a na kraju i cjelodnevne i višednevne programe za djecu.

Ako tražite hotel u Budvi na plazi, nikada nijeste bili bliže! Hotel Slovenska plaza je dobio ime po plaži u čijoj neposrednoj blizini se i nalazi. Slovenska plaža je najduža plaži u Budvi (1600 metara).

Tropski raj vas čeka u bazenu hotela Slovenska plaža i u njegovom okruženju. Govorimo, naravno, o prepoznatljivom okruglom bazenu sa slanom vodom - „Rondo“. Ovaj bazen divne plave boje će biti vaši glavna stanica za vrijeme boravka u hotelu. Za potpuni užitak, tu je i besplatan mobilijar, kao što su suncobrani, ležaljke, dječije igračke za vodu i sl.

Hotel raspolaže i dječijim bazenom. Preko puta bazena se nalazi mala platforma za večernje edukativne i zabavne priredbe za djecu.

Znamo da najmlađim članovima porodice svaka zabava može lako da dosadi, pa se zato staramo o tome da imaju što više aktivnosti, dok roditelji bezbrižno odmaraju. Hotel Slovenska plaza organizuje različite aktivnosti na otvorenom! Naši sertifikovani animatori su tu za dječiju zabavu u bazenu, a organizujemo i razna druga dešavanja: turniri u stonom tenisu, časovi plesa, takmičenje u crtanju, vježbe na otvorenom i još mnogo toga.

A kada se umorite od raznih aktivnosti ili prosto od lješkarenja, vrijeme je za ukusan obrok!

Slovenska plaza resort raspolaže s glavnim restoranom kapaciteta od 700 mjesta, a tu su i Primorski restoran, Restoran Pjaca, Aperitiv bar i Raspućin.

Lista „Najbolji hoteli u Budvi“ počinje imenom Slovenska plaža, jer pored smještaja i hrane nudi obilje aktivnosti za sve članove vaše porodice! Ovaj hotel, kao i svi naši hoteli, ima za cilj da vaš dugo iščekivani i zasluženi ljetnji odmor učini bezbrižnim i nezaboravnim.

Hotel Aleksandar

Raznolike hotele Budva ima u svojoj širokoj ponudi! Iz te ponude se svakako izdvaja Hotel Aleksandar Budva, još jedan porodični hotel HG Budvanska rivijera!

Hotel Aleksandar pored 187 moderno opremljenih porodičnih soba i apartmana, raspolaže sa čak 3 otvorena bazena. Hotel obuhvata 4 odvojene vile koje nose ime biljaka i simbolika tih imena leži upravo u zelenilu koje ga okružuje. Vaše tijelo, um i duša mogu se u potpunosti odmoriti u hotelu Aleksandar.

U tome vam dodatno mogu pomoći i razni sadržaji za djecu. Hotel Aleksandar nudi bogato opremljene otvorene i zatvorene igraonice, takmičenja u crtanju, časove plivanja. Dok se zabava i za roditelje i za djecu ogleda u vježbanju na otvorenom, časovima plesa, mađioničarskim predstavama, takmičenjima u crtanju, muzici uživo, turnirima u stonom tenisu, itd. Uvijek su na raspolaganju i sertifikovani animatori.

Ljetnji odmor je nešto što se ste zasigurno odavno zaslužili i postarajte se da bude u znaku relaksacije. Ovaj hotel u Budvi će vam u tome pomoći i to svojim moderno opremljenim wellness centrom, sa saunom i hidro-masažnom kabinom. Za one koji vole da ostanu aktivni za vrijeme svog ljetovanja, u sklopu hotela postoji i teretana, a na raspolaganju su i sertifikovani fitness treneri kao i 11 teniskih terena u neposrednoj blizini hotela.

Restoran hotela Aleksandar ima kapacitet da ugosti do 300 ljudi. Kao i svaki drugi kutak hotela i restoran je opremljen i dekorisan tako da odiše mediteranskim duhom. S zadovoljstvom naglašavamo da je jelovnik našeg restorana prilagođen djeci.

Naravno, hotel sadrži još restorana, kao što su all-inclusive bar Oliva i Tillia. aperitiv bar Aleksandar, Coffee & Wine Bar i Pool Bar Pinea.

Nesumnjivo tražite hotel u Budvi na plazi, pa je zato hotel Aleksandar sjajan izbor, jer se nalazi na korak od plaže i Jadranskog mora!

Hotel Mogren

Hotel Mogren je smješten u srcu grada Budve i to je samo jedna od karakteristika koja izdvaja ovaj hotel u Budvi.

Hotel Mogren je sagrađen 1934. godine i simbol je svog grada. Nalazi se tik uz istoimenu plažu, na ulazu u Stari grad i na korak od gradske marine.

Pored brojnih i bogatih smještajnih kapaciteta ovog hotela koji je u fazi renoviranja, Hotel Mogren uvijek drži otvorena vrata svoje Gradske kafane.

Gradska kafana

Gradska kafana ima dugogodišnju tradiciju i nezaobilazno je mjesto posjete turista kao i svakodnevno mjesto za kafu kod mještana. Pored lokacije, uređenja i mediteranske energije koju emituje, ovaj lokal se ponosi svojom poslastičarnicom i bogatim menijem. Uz to, terasa Gradske kafane je mjesto sa kog se pruža nevjerovatan pogled na Budvu i Jadransko more koje je zapljuskuje.

Lista „Najbolji hoteli u Budvi“ ne može proći bez bisera hotelske grupe Budvanska rivijera. Kao što smo rekli, ako pretražujete koje hotele Budva ima u ponudi, na pravom ste mjestu! Jer hotel Slovenska plaza 3*, hotel Slovenska plaza 4*, hotel Mogren i hotel Aleksandar su vaš traženi porodični hoteli i željno vas iščekuju!

Pogledajte i hoteli Petrovac.

BEST DEALS AND OFFERS

Subscribe to our newsletter
By giving your consent you will start to receive our latest news and offers. For more on how we use your personal data, please read our Privacy policy.
© Hotel group Budvanska Rivijera. All rights reserved. Powered by Emarket1ng.NET.
TO TOP