HG Budvanska rivijera | Toplina u Gradskoj kafani Mogren
COVID-19 INFO

BUDVANSKA RIVIJERA

Specijalne Akcije

Specijalne Akcije

Rezervišite svoj boravak Rezervišite

Oct. 29, 2020

Toplina u Gradskoj kafani Mogren

Jedinstveno iskustvo obogaćeno dugom tradicijom.
Blog

Gradska kafana Mogren se nalazi na Trgu slikara u neposrednoj blizini budvanskog Starog grada u okviru kultnog hotela Mogren. Zbog svoje lokacije, boravkom u Gradskoj kafani ćete uvijek biti u centru aktuelnih društvenih i kulturnih zbivanja.

Gradska Kafana Mogren

Iz menija Gradske kafane koji je pripreman na način da zadovolji Vaš ukus koliko god bio jedinstven. Ako ste ljubitelj svježeg peciva, mini pekara je u sklopu objekta i svakodnevno priprema različite vrste peciva pa uvijek možete da nađete svijež specijalitet. Mještani posebno vole domaće priganice na tradicionalni način.

Kolaci

Pored lokacije, mještani su prepoznali kvalitet usluge i ponude hrane i pića, pa ih uvijek možete zateći u Gradskoj kafani.

Mogren Pekara

Priganice

Ljubitelji slatkih ukusa svakog dana imaju priliku da uživaju u ekskluzivnoj ponudi i širokom izboru kolača i deserta pa su na meniju često poslastice koji se mogu naći samo u Gradskoj kafani.

Corba

Toplinu koja već decenijama karakteriše atmosferu i uslugu Gradske kafane će Vas dodatno zagrijati u hladnim, zimskim danima.

Pogledajte naš Meni

Najnoviji