COVID-19 INFO

BUDVANSKA RIVIJERA

Restorani

Restorani

Rezervišite svoj boravak Rezervišite

Hotel Palas

Palas Restoran

Doživljaj u restoranu hotela Palas se uzdiže autentičnom crnogorskom kuhinjom, kao i kontinentalnim i internacionalnim jelima.

Francuska Terasa

Francuska terasa, čiji je kapacitet 100 mjesta, nalazi se pored glavnog restorana i može da služi kao izvor prirodne hladovine.

Američki Bar

Naš američki bar bogato je uređen i nalazi se odmah pored recepcije. Ističe ga pogled koji oduzima dah na ostrva Katić i Sveta Nedjelja, a može ugostiti pedesetak gostiju.

Pool Bar

Bar kod bazena hotela Palas predstavlja dodatni element elegancije boravku naših gostiju. Nalazi je u blizini wellness centra, a sastoji se od zatvorenog prostora i terase koja je naslonjena na spoljni bazen.

Hotel Aleksandar

Hotel Aleksandar - Restorani

Naš hotelski restoran može smjestiti 300 ljudi i pruža uslugu švedskog stola za stvaranje ukusnih gurmanskih putovanja za sve one koji traže kulinarsko zadovoljstvo. Sa implementiranim HACCP standardom i raznovrsnim domaćim i međunarodnim menijima, kriterijumi i ukusi čak i najzahtjevnijih gostiju biće zadovoljeni.

All-inclusive bar „Oliva“

Prefinjeni Oliva bar odiše umjetnošću mediteranskog ručavanja. Njegov moderan dekor i sjajan servis nudi razne tople napitke, bezalkoholna i alkoholna pića. Svakog dana u 11.30 služe se deserti: sladoled, palačinke, štrudle. U 16 sati: čaj i kafa sa kolačima i biskvitima.

All-inclusive bar „Tilla“

Svi naši gosti koji su se odlučili za all inclusive uslugu mogu da uživaju u brojnim bezalkoholnim i alkoholnim pićima, kao i raznovrsnim domaćim kolačima.

Aperitiv bar „Aleksandar“

Preko puta recepcije se nalazi aperitiv bar „Aleksandar“ sa dečijim kutkom, gdje se gosti mogu opustiti uz jutarnju kafu, svježe cijeđene sokove i razne kolače.

Pool bar „Pinea“

Na novootvorenom bazenskom kompleksu nalazi se bar „Pinea”, centralno pozicioniran u kako bi svima bio pristupačan.

Hotel Castellastva

Castellastva Restoran

Na nekoliko minuta od obale mora, hotel Castellastva ima dobro skriven gurmanski restoran ušuškan između maslina i drugog tropskog drveća sa jelima koja variraju od mediteranskih do regionalnih i kontinentalnih ili internacionalnih.

Resort Slovenska Plaža

Resort Slovenska Plaža - Restoran

Restoran resorta sa punim pansionom ima kapacitet od 700 mjesta, i samim tim podsjeća na veliki sajam hrane zbog fleksibilnost u izboru jela zahvaljujući ugostiteljskom bifeu.

Primorski restoran (The Seaside Restaurant)

Smješten je kod jednog od bazena ovog hotela, nalazi se u dijelu gdje ima prirodne hladovine i stvara savršenu dnevnu opciju za odmor i uživanje u nacionalnim jelima za prave hedoniste.

Aperitiv Bar

Idealno mjesto za osvježenje nakon intenzivnog sportskog dana, planinarenja ili sunčanja na plaži. U ponudi su brojni kolači, peciva i piće.

Raspućin (Rasputin)

Raspućin (Rasputin) je jedan od najpoznatijih kafića na čitavoj Budvanskoj rivijeri sa svojih 50 mjesta i atraktivnom lokacijom sa pogledom na zelenilo.

Hotel Mogren

Hotel Mogren

Gradska kafana Mogren je tradicionalno okupljalište za sve generacije. Lokalno je poznata po svojoj poslastičarnici i ukusnim domaćim kolačima.

A la carte restoran

Gastronomski milje Budve i Crne Gore postao je bogatiji za mjesto koje je poznato po svojim jedinstvenim ukusima tradicionalne i internacionalne kuhinje.