COVID-19 INFO
+38233402456 [email protected]

BUDVANSKA RIVIJERA

Restorani

Restorani

Rezervišite svoj boravak Rezervišite

Hotel Palas

Palas Restoran

Doživljaj u restoranu hotela Palas se uzdiže autentičnom crnogorskom kuhinjom, kao i kontinentalnim i internacionalnim jelima.

Francuska Terasa

Francuska terasa, čiji je kapacitet 100 mjesta, nalazi se pored glavnog restorana i može da služi kao izvor prirodne hladovine.

Američki Bar

Naš američki bar bogato je uređen i nalazi se odmah pored recepcije. Ističe ga pogled koji oduzima dah na ostrva Katić i Sveta Neđelja, a može ugostiti pedesetak gostiju.

Pool Bar

Bar kod bazena hotela Palas predstavlja dodatni element elegancije boravku naših gostiju. Nalazi je u blizini wellness centra, a sastoji se od zatvorenog prostora i terase koja je naslonjena na spoljni bazen.

Hotel Aleksandar

Hotel Aleksandar - Restorani

Naš hotelski restoran može smjestiti 300 ljudi i pruža uslugu švedskog stola za stvaranje ukusnih gurmanskih putovanja za sve one koji traže kulinarsko zadovoljstvo. Sa implementiranim HACCP standardom i raznovrsnim domaćim i međunarodnim menijima, kriterijumi i ukusi čak i najzahtjevnijih gostiju biće zadovoljeni.

All-inclusive bar „Oliva“

Prefinjeni Oliva bar odiše umjetnošću mediteranskog ručavanja. Njegov moderan dekor i sjajan servis nudi razne tople napitke, bezalkoholna i alkoholna pića. Svakog dana u 11:30 služe se deserti: sladoled, palačinke, štrudle. U 16 sati: čaj i kafa sa kolačima i biskvitima.

All-inclusive bar „Tilla“

Svi naši gosti koji su se odlučili za all inclusive uslugu mogu da uživaju u brojnim bezalkoholnim i alkoholnim pićima, kao i raznovrsnim domaćim kolačima.

Aperitiv bar „Aleksandar“

Preko puta recepcije se nalazi aperitiv bar „Aleksandar“ sa dečijim kutkom, gdje se gosti mogu opustiti uz jutarnju kafu, svježe cijeđene sokove i razne kolače.

Pool bar „Pinea“

Na novootvorenom bazenskom kompleksu nalazi se bar „Pinea” koji je centralno pozicioniran kako bi svima bio pristupačan.

Hotel Castellastva

Castellastva Restoran

Na nekoliko minuta od obale mora, hotel Castellastva ima dobro skriven gurmanski restoran ušuškan između maslina i drugog tropskog drveća sa jelima koja variraju od mediteranskih do regionalnih i kontinentalnih ili internacionalnih.

Resort Slovenska Plaža

Resort Slovenska Plaža - Restoran

Restoran resorta sa punim pansionom ima kapacitet od 700 mjesta, i samim tim podsjeća na veliki sajam hrane zbog fleksibilnost u izboru jela zahvaljujući ugostiteljskom bifeu.

Primorski restoran

Smješten je kod jednog od bazena ovog hotela, nalazi se u dijelu gdje ima prirodne hladovine i stvara savršenu dnevnu opciju za odmor i uživanje u nacionalnim jelima za prave hedoniste.

Aperitiv Bar

Idealno mjesto za osvježenje nakon intenzivnog sportskog dana, planinarenja ili sunčanja na plaži. U ponudi su brojni kolači, peciva i piće.

Raspućin (Rasputin)

Raspućin (Rasputin) je jedan od najpoznatijih kafića na čitavoj Budvanskoj rivijeri sa svojih 50 mjesta i atraktivnom lokacijom sa pogledom na zelenilo.

Hotel Mogren

Hotel Mogren

Gradska kafana Mogren je tradicionalno okupljalište za sve generacije. Lokalno je poznata po svojoj poslastičarnici i ukusnim domaćim kolačima.

A la carte restoran

Gastronomski milje Budve i Crne Gore postao je bogatiji za mjesto koje je poznato po svojim jedinstvenim ukusima tradicionalne i internacionalne kuhinje.