HG Budvanska rivijera | Srećni praznici!
COVID-19 INFO

BUDVANSKA RIVIJERA

Novosti

Novosti

Rezervišite svoj boravak Rezervišite

Dec. 22, 2020

Srećni praznici!

Nastavljamo da stvaramo uspomene i u 2021. godini
Blog

Poštovani prijatelji,

U ovo vrijeme prethodnih godina većina vas je uveliko imala rezervisane aranžmane za najbolji doček Nove godine na ovim prostorima, u vašem i našem, po svemu jedinstvenom hotelu Palas u Petrovcu.

Vaše povjerenje je iz, godine u godinu, raslo na obostrano zadovoljstvo, i zaista možemo biti srećni i ponosni na svaki organizovani doček u našem hotelu. Vaši dolasci, pozitivni utisci i lijepi komentari, bili su i biće naša najveća motivacija da i dalje budemo predani svom poslu, kao i da u narednom periodu opravdamo zasluženi epitet hotela Palas kao najsjajnije zvijezde u novogodišnjoj ponudi Crne Gore i regiona.

Ove godine smo zastali, vjerujemo samo za trenutak, i to onaj u kojem je zastao gotovo cijeli svijet na mnogim poljima. Iako ove godine nismo u prilici da organizujemo novogodišnji doček u našem hotelu, to ne znači da ne mislimo na vas.

Ovu priliku koristimo da vam se još jednom zahvalimo na svim divnim trenucima koje smo zajedno proveli u Palasu, kao i da vam poželimo srećne predstojeće praznike.

Vjerujemo da ćemo se u 2021.godini ponovo vratiti putovanjima i njihovim čarima, kada će vrata hotela Palas i ostalih hotelskih objekata HG "Budvanska rivijera" biti širom otvorena za sve prijatelje i nova druženja.

Do tada, ostanite zdravi, čuvajte sebe i svoje najmilije.

S poštovanjem,

Hotelska grupa "Budvanska rivijera"

Najnoviji