HG Budvanska rivijera | COVID 19
COVID-19 INFO

BUDVANSKA RIVIJERA

Novosti

Novosti

Rezervišite svoj boravak Rezervišite

June 26, 2020

COVID 19

Radujemo se što ćemo vas ugostiti u našim hotelskim objektima na najatraktivnijim lokacijama Crne Gore i Mediterana. Hotelski menadžment je preduzeo sve neophodne mjere da vam obezbijedi siguran i bezbrižan odmor koji ste zaslužili.
Blog

Zaposleni u hotelima HG „Budvanska rivijera” posebno su obučeni i informisani da vam u svakom trenutku budu na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice koje se tiču poštovanja propisanih mjera u cilju zaštite od COVID-a 19.

Izdvojili smo najvažnije smjernice koje se tiču preventivnih i sigurnosnih procedura boravka u hotelima, a shodno preporukama Svjetske zdravstvene organizacije i Nacionalnog kordinacionog tijela za zarazne bolesti.

Boravak u hotelu

  • U svim djelovima hotela, na vidljivim mjestima postavljena su uputstva o pravilima ponašanja i neophodnim mjerama, koje vam toplo preporučujemo da ih se pridržavate.
  • Tokom boravka molimo vas da se pridržavate mjera fizičke distance od 2 metra u odnosu na druge goste, osim ako se radi o članovima iste porodice ili grupe.

Recepcija

  • Prilikom dolaska na recepciju, iako nije neophodno, preporučujemo nošenje zaštitne maske dok traje check- in.

Restorani po vašoj mjeri

  • U restoranima smo osigurali više komfora i sigurnosti uz prilagođene postavke stolova. Prilikom ulaska u restoran molimo vas da na ulazu koristite sredstvo za dezinfekciju i da držite propisano fizičko odstojanje.

Health & Safety

  • Health & Safety programom osigurali smo najviše higijenske standarde, tretiranje vode i dezinfekciju vodenih sadržaja na našim bazenima, te omogućili i sigurno uživanje u wellness & spa sadržajima.

Bazeni i plaža

  • Kako bismo vam pružili visok kvalitet usluge na bazenu i plaži organizovali smo postavku ležaljki po propisanom razmaku, čime smo vama i vašoj porodici osigurali više prostora i intime.

Ukoliko osjetite simptome koji bi mogli ukazivati na COVID-19 poput povišene tjelesne temperature, otežanog disanja, kašlja, molimo vas da ostanete u svojoj sobi i kontaktirate recepciju ili nadležnu osobu iz hotela koja će biti zadužena za vašu sigurnost. Nadležna osoba će preuzeti sve neophodne radnje u skladu sa zakonskim medicinskim smjernicama.

Najnoviji