HG Budvanska rivijera | COVID 19
COVID-19 INFO
+38233402456 [email protected]

BUDVANSKA RIVIJERA

Novosti

Novosti

Rezervišite svoj boravak Rezervišite

June 26, 2020

COVID 19

Radujemo se što ćemo vas ugostiti u našim hotelskim objektima na najatraktivnijim lokacijama Crne Gore i Mediterana. Hotelski menadžment je preduzeo sve neophodne mjere da vam obezbijedi siguran i bezbrižan odmor koji ste zaslužili.
Blog

Uslovi boravka u hotelima po trenutnim mjerama

Na osnovu člana 55 Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti, u skladu sa mjerama donesenim od strane Ministarstva zdravlja Crne Gore, u cilju suzbijanja i širenja korona virusa, korišćenje usluga hotela dozvoljeno je samo uz posjedovanje najmanje jednog od sljedećih elemenata Nacionalne digitalne COVID potvrde:

  • Da je osoba potpuno vakcinisana sa propisanim brojem doza vakcine protiv novog koronavirusa koji je izdat od ovlašćene zdravstvene ustanove;
  • Da posjeduje negativan PCR test na SARS-Cov-2 ne stariji od 72h;
  • Dokaz da je osoba preboljela COVID-19 (prošlo ne manje od 10 dana i ne više od 180 dana od pozitivnog PCR ili brzog antigenskog testa);
  • Da posjeduju negativan antigenski brzi test na SARS-Cov-2 ne stariji od 48h.

Najljubaznije  molimo goste da se pridržavaju aktuelnih propisa kako bismo nesmetano obavljali našu djelatnost i pružili im najbolju uslugu.

Pravila ponašanja u hotelima HG Budvanska Rivijera

Zaposleni u hotelima HG „Budvanska rivijera” posebno su obučeni i informisani da vam u svakom trenutku budu na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice koje se tiču poštovanja propisanih mjera u cilju zaštite od COVID-a 19.

Izdvojili smo najvažnije smjernice koje se tiču preventivnih i sigurnosnih procedura boravka u hotelima, a shodno preporukama Svjetske zdravstvene organizacije i Nacionalnog kordinacionog tijela za zarazne bolesti.

Boravak u hotelu

  • U svim djelovima hotela, na vidljivim mjestima postavljena su uputstva o pravilima ponašanja i neophodnim mjerama, koje vam toplo preporučujemo da ih se pridržavate.
  • Tokom boravka molimo vas da se pridržavate mjera fizičke distance od 2 metra u odnosu na druge goste, osim ako se radi o članovima iste porodice ili grupe.

Recepcija

  • Prilikom dolaska na recepciju, iako nije neophodno, preporučujemo nošenje zaštitne maske dok traje check- in.

Restorani po vašoj mjeri

  • U restoranima smo osigurali više komfora i sigurnosti uz prilagođene postavke stolova. Prilikom ulaska u restoran molimo vas da na ulazu koristite sredstvo za dezinfekciju i da držite propisano fizičko odstojanje.

Health & Safety

  • Health & Safety programom osigurali smo najviše higijenske standarde, tretiranje vode i dezinfekciju vodenih sadržaja na našim bazenima, te omogućili i sigurno uživanje u wellness & spa sadržajima.

Bazeni i plaža

  • Kako bismo vam pružili visok kvalitet usluge na bazenu i plaži organizovali smo postavku ležaljki po propisanom razmaku, čime smo vama i vašoj porodici osigurali više prostora i intime.

Ukoliko osjetite simptome koji bi mogli ukazivati na COVID-19 poput povišene tjelesne temperature, otežanog disanja, kašlja, molimo vas da ostanete u svojoj sobi i kontaktirate recepciju ili nadležnu osobu iz hotela koja će biti zadužena za vašu sigurnost. Nadležna osoba će preuzeti sve neophodne radnje u skladu sa zakonskim medicinskim smjernicama.

Najnoviji

Aug. 12, 2022

SPECIAL LATE SUMMER OFFER

March 7, 2022

Gradska kafana Palas

March 7, 2022

Gradska kafana Mogren