HG Budvanska rivijera | SAOPŠTENJE ZA JAVNOST
COVID-19 INFO
+38233402456 [email protected]

BUDVANSKA RIVIJERA

Korporativne novosti

Korporativne novosti

Rezervišite svoj boravak Rezervišite

Aug. 12, 2021

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Održana III sjednica Odbora direktora Hotelske grupe “Budvanska rivijera” AD Budva
Blog

Odbor direktora Hotelske grupe “Budvanska rivijera” AD Budva (Društvo) na III sjednici, održanoj 10.08.2021. godine, jednoglasno je donio Odluku o formiranju Komisije za ispitivanje poslovanja Društva.

Na sjednici donijeta je i Odluka o sazivanju 20. redovne Skupštine akcionara na kojoj će akcionari Društva odlučivati o imenovanju revizora za 2021. godinu i izmjenama i dopunama Statuta. Skupština akcionara će se održati 20.09.2021. godine.

Odbor direktora je dao saglasnost da izvršni direktor Društva preduzme sve pripremne aktivnosti potrebne za izradu i realizaciju projekta rekonstrukcije TN „Slovenska plaža“ i podizanja standarda soba kategorisanih sa 3* na standard soba kategorisanih sa 4*.

Posvećeni politici društveno odgovornog poslovanja Odbor direktora se saglasio da 50-oro djece iz Novog Sada, čiji roditelji nisu u mogućnosti da im obezbijede ljetovanje na moru, besplatno borave 10 dana u smještajnim jedinicama Hotelske grupe “Budvanska rivijera” AD Budva.

Podsjećamo, 17.06.2021. godine, odlukom Skupštine akcionara, u novi Odbor direktora imenovani su Mijomir Pejović, Nebojša Janović i Aleksandar Jeličić, kao predstavnici državnog kapitala, Vladimir Sekulić, ispred AIK banke i Jovan Purar kao predstavnik Tandexon limited. Odborom direktora predsjedava Mijomir Pejović.

PR SLUŽBA HG "BUDVANSKA RIVIJERA" AD

Preuzmite dokument (.docx)


Najnoviji

Aug. 12, 2022

SPECIAL LATE SUMMER OFFER

July 22, 2022

HG Budvanska rivijera - uvijek pravi izbor

March 7, 2022

Gradska kafana Palas