COVID-19 INFO
+38233402456 [email protected]

RIZORT SLOVENSKA PLAŽA

Teniski

Teniski

Rezervišite svoj boravak Rezervišite

Tenis resort

U okviru resorta se nalazi jedan od najmodernijih teniskih centara u regionu, i to zbog najviših standarda što se tiče izgradnje i kvaliteta infrastrukture, kao i kvalitetnih smještajnih objekata i ostalih pogodnosti.

U okviru teniskog centra nalazi se 11 terena, 8 terena na šljaci, kao i tri betonski terena, sa svom dodatnom opremom i objektima (svlačionice, tuševi, prostor za odmor, kafe bar). Pored teniskog centra za ljubitelje ovog sporta, postoji i moderna teretana, kao i jacuzzi i sauna koje posjetioci centra mogu koristiti u hotelu „Aleksandar”, udaljenom samo 50m od centra.

Teniski centar „Slovenska plaža”, u okviru svoje ponude obezbjeđuje mogućnost organizovanja individualnih, grupnih, turističkih i drugih teniskih aktivnosti, kao i mogućnost individualnog i grupnog angažovanja teniskih trenera, organizacija sparing mečeva, iznajmljivanje terena i teniske opreme i drugih raznih sadržaja.

Slovenska Plaza

Uživanje u tenisu za djecu

Naš cjelodnevni program ili višednevni programi su namijenjeni djeci svih uzrasta koji se bave tenisom i koji jednostavno vole ovaj sofisticirani sport.

Prije svega, ovaj program može da bude osnova što se tiče teniskih udaraca, ali istovremeno može da probudi radne navike i razvije sportski duh kod djece.

Primarni cilj: Hotelski doživljaj prilagođen djeci

U okviru animacijskog programa velika pažnja se posvećuje našim najmlađim gostima, koji mogu doživjeti mnogo avantura u dječijem mini klubu, koji se nalazi napolju, i mnoge druge avanture.

Djeca mogu da se igraju na površini od 300 m², gdje imaju trampolinu, tobogan i mnoge druge zanimacije za rekreaciju koje su na raspolaganju.

Upravo ti raznovrsni animatorski i sportski programi zaokružuju kompletnu ponuda resorta Slovenska Plaža, koja privlači sve više gostiju iz godine u godinu.

Slovenska Plaza