COVID-19 INFO

RIZORT SLOVENSKA PLAŽA

Restorani

Restorani

Rezervišite svoj boravak Rezervišite

Resort Slovenska Plaža - Restorani

Slovenska Plaza

Pored glavnog restorana, resort Slovenska Plaža ima još dva restorana i tri bara. Bilo da se odlučite da večerate napolju ispod palmi dok udobno sjedite na barskoj stolici ili da degustirate jela u elegantnom restoranu sa 5 zvjezdica, ukrašenom drvenim namještajem - ispunjavamo sve vaše želje.

Restoran

Glavni restoran resorta ima kapacitet od 700 mjesta, i zbog toga podsjeća na veliki sajam hrane zbog velikog izbora ugostiteljskog bifea, dok omogućuje gostima da se druže sa ljudima iz cijelog svijeta. Pored toga garantuje brz servis i može vas namamiti da prekršite dijetu.

Slovenska Plaza

Pored svoje prostranosti unutar prostorija, restoran odlikuje i prelijepa terasa na kojoj možete ručati obasjani prirodnom svetlošću sunca, ili popiti kafu uz zvuk blagog morskog vjetrića.

 • Restorani

  Vrijeme obroka:

  DORUČAK
  07:00 - 10:00
  RUČAK
  12:30 - 14:00
  VEČERA
  18:00 - 21:00

Naš all-inclusive restoran ima 180 mjesta i namijenjen je za goste hotela. Ovaj restoran po principu buffet stola služi nacionalna i internacionalna jela, i ponosi se širokim izborom što se jelovnika tiče, a tokom ljeta ima otvorenu ljetnju terasu i all inclusive bar koji služi nacionalna pića.

Primorski restoran (The Seaside Restaurant)

Primorski restoran (Obalni restoran) smješten je na jednom od bazena hotela i prekriven je prirodnom hladovinom, stvarajući tako savršenu opciju za odmor i uživanje u nacionalnim jelima za istinite hedoniste.

Slovenska Plaza

Ima direktan pristup bazenu i omiljeno je mjesto roditeljima koji žele svoju djecu u vidnom polju dok su na igralištu bazena.

Restoran je kapaciteta 80 mjesta i otvoren je do 19:00, sa a la carte uslugom po povoljnim cijenama.

Restoran Pjaca (The Square Restaurant)

Restoran Pjaca (The Square Restaurant) is placed in the central square of the development, which it was named after, and offers a high quality a la carte service. Amusement is guaranteed with music programmes each night from 21:00 to 01:00 and traditional folklore programmes several times a week.

Slovenska Plaza

Restoran, spoljni i zatvoreni dio, ima 250 mjesta i radi od 09:00 do 01:00.

BAROVI

Aperitiv Bar

Aperitiv Bar je idealno mjesto za osvježenje nakon intenzivnog dan sporta, planinarenja ili sunčanja na plaži. U ponudi se može naći veliki izbor kolača, peciva i pića.

Kapacitet ovog bara je oko 40 osoba, a otvoren je od 07:00 do 23:00.

Slovenska Plaza

Raspućin (Rasputin)

Aperitif Bar idealno je mjesto za osvježenje nakon intenzivnog dana u sportu, nakon planinarenja ili sunčanja na plaži. Nudi kolače, peciva i razna pića.

Kapacitet ovog bara je oko 40 osoba, a otvoren je od 07:00 do 23:00.

Raspućin (Rasputin) je jedan od najpoznatijih kafića na čitavoj Budvanskoj Rivijeri. Sa svojih 50 mjesta kapaciteta i atraktivnom lokacijom sa pogledom na zelene površine smatra se omiljenim mjestom susreta za domaće stanovnike i strane posjetioce. Muzika uživo, salsa večeri i brza hrana po veoma pristupačnim cijenama su glavni adut kafića Rasputin.Radno vrijeme je od 08:00 do 01:00.

Galerija