COVID-19 INFO
+38233402456 [email protected]

RIZORT SLOVENSKA PLAŽA

Restorani

Restorani

Rezervišite svoj boravak Rezervišite

Resort Slovenska Plaža - Restorani

Slovenska Plaza

Pored glavnog restorana, resort Slovenska Plaža ima još dva restorana i tri bara. Bilo da se odlučite da večerate napolju ispod palmi dok udobno sjedite na barskoj stolici ili da degustirate jela u elegantnom restoranu sa 5 zvjezdica, ukrašenom drvenim namještajem - ispunjavamo sve vaše želje.

Restoran

Glavni restoran resorta ima kapacitet od 700 mjesta, i zbog toga podsjeća na veliki sajam hrane zbog velikog izbora ugostiteljskog bifea, dok omogućuje gostima da se druže sa ljudima iz cijelog svijeta. Pored toga garantuje brz servis i može vas namamiti da prekršite dijetu.

Slovenska Plaza

Pored svoje prostranosti unutar prostorija, restoran odlikuje i prelijepa terasa na kojoj možete ručati obasjani prirodnom svetlošću sunca, ili popiti kafu uz zvuk blagog morskog vjetrića.

 • Restorani

  Vrijeme obroka:

  DORUČAK
  07:00 - 10:00
  RUČAK
  12:30 - 14:00
  VEČERA
  18:00 - 21:00

Naš all-inclusive restoran ima 180 mjesta i namijenjen je za goste hotela. Ovaj restoran po principu buffet stola služi nacionalna i internacionalna jela, i ponosi se širokim izborom što se jelovnika tiče, a tokom ljeta ima otvorenu ljetnju terasu i all inclusive bar koji služi nacionalna pića.

Primorski restoran

Primorski restoran smješten je na jednom od bazena hotela i prekriven je prirodnom hladovinom stvarajući tako savršenu opciju za odmor i uživanje u nacionalnim jelima za istinite hedoniste.

Slovenska Plaza

Ima direktan pristup bazenu i omiljeno je mjesto roditeljima koji žele svoju djecu u vidnom polju dok su na igralištu bazena.

Restoran je kapaciteta 80 mjesta i otvoren je do 19:00, sa a la carte uslugom po povoljnim cijenama.

Restoran Pjaca

Restoran Pjaca je smješten u centralnom trgu ovog mjesta, po kojem je i dobio ime, i nudi visoko kvalitetne a la carte usluge. Zabava je zagarantovana, muzika i razni programi vas čekaju svake večeri od 21:00 do 01:00h, kao i tradicionalni programi folklora koji se održavaju nekoliko puta nedjeljno.

Slovenska Plaza

Restoran, spoljni i zatvoreni dio, ima 250 mjesta i radi od 09:00 do 01:00.

BAROVI

Aperitiv Bar

Aperitiv Bar je idealno mjesto za osvježenje nakon intenzivnog dana sporta, planinarenja ili sunčanja na plaži. U ponudi se može naći veliki izbor kolača, peciva i pića.

Kapacitet ovog bara je oko 40 osoba, a otvoren je od 07:00 do 23:00.

Slovenska Plaza

Raspućin (Rasputin)

Raspućin je jedan od najpoznatijih kafića na čitavoj Budvanskoj Rivijeri. Sa svojih 50 mjesta kapaciteta i atraktivnom lokacijom sa pogledom na zelene površine smatra se omiljenim mjestom susreta za domaće stanovnike i strane posjetioce. Muzika uživo, salsa večeri i brza hrana po veoma pristupačnim cijenama su glavni adut kafića Rasputin.Radno vrijeme je od 08:00 do 01:00.

Galerija