COVID-19 INFO
+38233402456 [email protected]

RIZORT SLOVENSKA PLAŽA

Plaže i bazeni

Plaže i bazeni

Rezervišite svoj boravak Rezervišite

Resort Slovenska Plaža - Plaže i bazeni

Slovenska Plaza

Bazeni u našem resortu

Najdraže mjesto za porodice i starije goste u resortu Slovenska Plaža je okrugli bazen, tropski raj koji opčinjava sve posjetioce.

U sklopu hotela postoje dva bazena, nazvana Dečiji bazen i Rondo, od kojih je drugi bazen, bazen sa slanom vodom sa dodatnim funkcijama. Za više zabave postoji tim animatora koji uvijek isplaniraju dječije i / ili programe za starije raznim aktivnostima kao vodeni aerobik i sl.

Slovenska Plaza

Sav plažni mobilijar na bazenu je besplatan; ležaljke, suncobrani, lounge kreveti, dječije igračke za bazen itd.

Preko puta bazena se nalazi mala platforma koja se koristi za održavanje obrazovnih i zabavnih pozorišnih predstava za djecu uveče.

Kada ste izvan našeg posjeda

Znamo da odmor na moru podrazumijeva uživanje na obali što više. Zbog toga se naše odmaralište pokazalo najboljom opcijom za bilo koga ko posjeti Budvu zbog mnogih plaža koje je krase.

Slovenska Plaza

Bez obzira na vaše želje, postoje brojne mogućnosti kada su u pitanju plaže (pješčane, šljunkovite ili betonske) koje se prostiru duž cijele obale grada. U blizini Budve, svega nekoliko sati vožnje kolima ili autobusom, nalaze se Bar, Ulcinj i Kotor - gradovi gdje turisti mogu da istražuju još elemenata divlje ljepote Crne Gore.

Istražite Plaže Oko Vas

Najsjeverniji krak Sredozemnog mora je poznat po svojoj kristalno čistoj vodi, zbog čega je resort Slovenska Plaža primamljiva opcija za strastvene plivače, ronioce i zaljubljenike u vodene sportove.

Naš resort je dobilo ime po samoj plaži. Sa svojom dužinom od 1600 metara, Slovenska plaža je najduža plaža u Budvi. Karakteristična je i popularna zbog mješavine pijeska i šljunka - savršena je za porodice.

Nedaleko se nalaze i manje, ali jednako lijepe plaže Mogren i Ričardova glava.

Galerija