COVID-19 INFO

HOTEL PALAS

Wellness

Wellness

Rezervišite svoj boravak Rezervišite

Wellness i Spa

Hotel Palas u svojoj ponudi ima i wellness centar veličine 300 m², koji nudi našim gostima širok spektar raznih tretmana. Ovaj centar sadrži finsku saunu, tursko kupatilo, slanu sobu, jaccuzi sa raznim mogućnostima hidro masaže i tuševe doživljaja.

Zvučna izolacija je odlična, smanjuje svaku neželjenu spoljašnju buku i garantuje mir koji tražite. Izaberite svoje wellness usluge:

Hotel Palas - Terapeutska masaža

Terapeutska masaža

Odnosi se na masaže koje su preporučene u konsultaciji sa fizioterapeutima u skladu sa vašom željom i medicinskim potrebama. Izaberite između parcijalnih ili tretmana cijelog tijela, leđa, ruku, nogu ili vrata, intenzivnog, opuštajućeg ili masaže jačeg intenziteta.

Hotel Palas - Wellness masaža

Wellness masaža

Odaberite jedan od naših wellness tretmana i prenesite svoja čula do egzotičnog orijenta. Naši profesionalni maseri pružaju senzacionalne usluge kao što su masaža vrućim kamenjem, detoks masaža leđa, tretmani Aromasoul Arabian-om i još mnogo toga.

Hotel Palas - Tretmani lica ili tijela

Tretman lica ili tijela

Nudimo biološke tretmane kao što su podizanje lica (lifting) i drugi slični dermatološko testirani teretmani koji čiste tijelo i lice od akni, celulita, ožiljaka i drugih problema sa kožom.

Hotel Palas - Dječiji kutak

Dječiji kutak

Tako je, čak i najmlađi među našim gostima mogu se prepustiti spa tretmanima! Nudimo kratke (25 min) terapije masaže sa blagim aromatičnim uljima za djecu koja žele da iskuse kako se to odrasli osjećaju kada se odmaraju od roditeljskih obaveza.

Gosti koji žele fizički dinamičan odmor mogu koristiti naše prostrane teretane (80 m²) sa vrhunskom opremom za kardio i treninge sa tegovima. U fitnes prostoru se nalaze svlačionica i tuševi, kako bi sve bilo praktično.

Naša Spa ponuda uključuje razne tehnike masaže kao i kozmetičke tretmane: relaks masaža , sportska masaža, anticelulit masaža, limfna drenaža, shiatsu, refleksologija stopala i kraljevska masaža.

Hotel ima i sjajan salon ljepote sa modernom opremom i udobnom foteljom u kojoj se možete potpuno opustiti. Ovdje gosti mogu da rezervišu tretmane lica i tijela, pedikir, manikir i još mnogo toga - sve za personalizovano, holističko i jedinstveno wellness iskustvo.

Prostorije hotela nude dodatni komfor za ljubitelje sportskih aktivnosti gdje mogu uživati u welnessu na otvorenom kroz mini golf terene, stolni tenis, streljanu, boćalište.

Galerija