COVID-19 INFO
+38233402456 [email protected]

HOTEL PALAS

Vjenčanja

Vjenčanja

Rezervišite svoj boravak Rezervišite

Zajedno planiramo vaše

Vjenčanje iz Snova

Najvažniji dan u životu obilježite ambijentom koji oduzima dah i koji je savršen za izgovaranje sudbonosnog „Da“. Uz ovo, prelijepe fotografije su garantovane uz pun sjaj ljepote majke prirode.


Naša ekipa iskusnih i brižnih event menadžera garantuje savršeno isplaniranu ceremoniju vjenčanja sa posebnom pažnjom na detalje i uvažavanjem svih vaših želja.

Hotel Palas - Vjenčanja

Hotel Palas ima u ponudi više sala za vjenčanje od kojih mladenci mogu izabrati ceremoniju u zatvorenom, ili otvorenom prostoru kako bi kreirali događaj koji je jednako unikatan koliko i njihove želje. Naša ponuda podrazumijeva mogućnost organizovanja većih ili manjih vjenčanja, sa internacionalnom ili tracionalnom kuhinjom i dekoracijama koje odgovaraju sezoni (podložno dogovoru).

Hotel Palas - Vjenčanja

Veća sala restorana hotela Palas ima pogled na more i baštu hotela. Sala može primiti 400 osoba i moguće je postaviti projektor gdje se mogu prikazivati fotografije i video snimci mladenaca.
Dodatna manja sala restorana može smjestiti 120 osoba. Pogodna je za manje privatne ceremonije.

Hotel Palas - Vjenčanja

Naša francuska terasa, okružena hotelskim vrtom, garantuje romantične trenutke za mladence i užitak za goste. Ovaj prostor je pogodan za manja vjenčanja do 120 mjesta.
Terasa pored bazena orijentisana ka moru, okružena je palmama i drugim zelenilom i daje osjećaj mediteranskog ambijenta. Ovdje je moguće ugostiti 200 gostiju i predviđeno je za vjenčanja srednje veličine.
Američka terasa prima do 250 gostiju, odakle direktno možete gledati prelijep zalazak sunca i ostrva Katič i Sveta Neđelja.

Vjenčanje i boravak u našem hotelu

Postoje brojne privilegije za mladence koji odluče provesti svoj vikend u hotelu Palas:

Tu smo da vam jedan od najsrećnijih dana zaista učinimo nezaboravnim. Pišite nam što detaljnije u obrascu ispod, a naši talentovani menadžeri za planiranje vjenčanja će vam se javiti.

Galerija

Budite u toku

HOTEL PALAS

Petrovac, Montenegro

+382 33 421 100

[email protected]