COVID-19 INFO
+38233402456 [email protected]

HOTEL PALAS

Restorani

Restorani

Rezervišite svoj boravak Rezervišite

Palas Hotel

Čuveni Restoran

Palas

Doživljaj koje budete imali u restoranu Hotela Palas se odražava kroz autentičnu crnogorsku kuhinju, kao kontinentalnu i internacionalnu kuhinju. Dobitnik je nagrade ISO 22000 sertifikata, realizovan 2010. godine, koji garantuje bezbijednost pripreme i posluživanja hrane i pića. Gosti imaju dvije opcije: opciju da biraju a-la-carte obroke, ili da uživaju u čarima švedskog stola.

Naše prostorije za ručavanje imaju prirodan ambijent; opremljene su sofisticiranim i šarmantnim ukrasima, obogaćene mirisom izvrsne hrane, pružajući živahan osjećaj svim čulima.

Hotel Palas Hotel Palas

Glavni hotelski restoran

U srcu hotela se nalazi naš primarni hotelski restoran koji može smjestiti oko 500 gostiju. Nalazi se na takvom mjestu da obezbjeđuje najljepši pogled na brižljivo njegovani cvjetni vrt. Visokim plafonima i širokim prostorom ovaj restoran je savršeno mjesto za druženja bilo koje prirode.

Francuska Terasa

Francuska terasa sa kapacitetom od 100 mjesta se nalazi pored glavnog restorana i može da posluži kao izvor prirodne hladovine. To je omiljeno mjesto naših gostiju, gdje uz doručak uživaju u pogledu na more. Uveče se francuska terasa transformiše u intimni a la carte restoran uz visoko kvalitetni meni nacionalne kuhinje.

Palas

Američki Bar

Naš Američki Bar je raskošno uređen i nalazi se odmah pored recepcije. Ono što ga čini posebnim je pogled na ostrva Katič i Sveta Neđelja koji svima oduzimaju dah. Terasa unutar Američkog bara je površine 300 m², i predstavlja popularnu lokaciju za relaksaciju, kao i za organizovanje brojnih koktel žurki. Bar je otvoren od 08:00h do 00:00h.

Pool Bar

Pool bar Hotela Palas jeste još jedan elemenat koji doprinosi eleganciji prostora u kojem gosti ostaju. Nalazi se u blizini wellness centra a pored zatvorenog prostora ima i terasu koja se naslanja na spoljni bazen. Piće se služi od 08:00h do 23:00h. U večernjim satima, terasa Pool bara postaje mjesto održavanja brojnih muzičkih događaja gdje gosti imaju priliku da se opuste i možda nauče i neki plesni pokret.

Radno vrijeme:
DORUČAK
07:00 - 10:00
RUČAK
12:30 - 14:00
VEČERA
19:30 - 21:30

Galerija