COVID-19 INFO
+38233402456 [email protected]

HOTEL MOGREN

Vjenčanja

Vjenčanja

Rezervišite svoj boravak Rezervišite

Ne brinite oko organizacije
sve je u našim rukama

Razumijemo koliko je težak proces donošenja odluka u vezi sa planiranjem vjenčanja. Međutim, organizacija vašeg velikog dana može postati naš „teret“!

Hotel Mogren - Vjenčanja

Naši event menadžeri su sjajni u svom poslu i staraju se o svim detaljima, od torte, pa do samog kraja ceremonije. Vode računa o tome da se svaki put stvori neko unikatno iskustvo, kako bi vaše vjenčanje iz snova bilo baš onakvo kakvo ste vi zamislili.

Hotel Mogren - Vjenčanja

Ljepota našeg balkona, u kombinaciji sa prirodnim ukrasima oko hotela, kao što su Jadransko more i mnoštvo palmi koje okružuju objekat, čine ovaj pogled najljepšim za nezaboravne svadbene svečanosti.

Hotel Mogren - Vjenčanja

Mladenci mogu čitav događaj naknadno ukrasiti dodatnom opremom, poput projektora koji prikazuje snimke njihovih romantičnih trenutaka. Terasa hotela Mogren je prava adresa za okupljanja za porodice, prijatelja i rodbine za na primjer, jednu ovako dugo očekivanu priliku.

Živite srećno do kraja života

Bez obzira da li želite da tema bude klasična, elegantna ili luksuzna i moderna, naš tim će vam ponuditi bezbroj inspirativnih ideja od kojih ćete moći da birate.

Zato nemojte trošiti svoje vrijeme na planiranje, prepustite se nama i pretvorite dan vjenčanja u Budvi u sve što ste zamislili. Pošaljite nam poruku u nastavku i sigurno ćemo odgovoriti na sve vaše zahtjeve.

Galerija

Budite u toku

HOTEL MOGREN

Budva, Crna Gora

+382 78 119 512

[email protected]