COVID-19 INFO
+38233402456 [email protected]

HOTEL MOGREN

Restorani

Restorani

Rezervišite svoj boravak Rezervišite

Gradska kafana

Gradska kafana Mogren svim generacijama predstavlja tradicionalno mjesto za okupljanje. Lokalno je poznata po svojoj poslastičarnici i ukusnim domaćim kolačima. Na meniju se mogu naći i domaći džemovi, kao i domaća kafa.

Mogren

Terasa Gradske kafane ponosi se najčarobnijim pogledom u Budvi, odakle imate pregled na živopisan prostor i i plato na zidinama Starog grada, gdje se održavaju razni kulturološki i zabavni programi tokom godine.

Ne računa se da ste boravili u Budvi ukoliko ne postanete dio duge i bogate tradicije koju vam ovo mjesto nudi.

A la carte restoran

Gastronomski milje Budve i Crne Gore postao je bogatiji za mjesto koje je prepoznato po svojim jedinstvenim ukusima tradicionalne i internacionalne kuhinje, intimnom ambijentu i sve u svemu, prijatnoj atmosferi.

Sveukupno, u hotelu se nalazi gore pomenuti restoran koji služi tradicionalnu i internacionalnu kuhinju, aperitiv bar, sendvič bar i samouslužni restoran. Sve prostorije su dizajnirane po ugledu na plemenit i moderan, a opet tradicionalan izgled koji Budva objedinjuje.Hotel Mogren Hotel Mogren

Sendvič bar nudi dodatne pogodnosti, uz bilijar sto za dodatnu zabavu i terase za goste koji više vole da ručavaju napolju.

Uz predložene menije za degustaciju gostima se pruža mogućnost kreiranja sopstvenog menija! Grupni meni sa posebnim pogodnostima se može napraviti za najavljene grupe ljudi.

Galerija