COVID-19 INFO
+38233402456 [email protected]

HOTEL MOGREN

Pregled hotela

Pregled hotela

Rezervišite svoj boravak Rezervišite

Hotel Mogren

Gradski hotel
Mogren

Hotel Mogren je jedna od najautentičnijih zgrada u Budvi, a renoviran je u hotel sa 4 zvjezdice. Sagrađen 1934. godine, predstavlja neprikosoveni turistički simbol grada. Nalazi se nasuprot kamenih odbrambenih zidova Starog grada Budve koji su sagrađeni u doba vladavine Venecije, a ime je dobio po obližnjoj plaži - jednoj od najljepših Budvanskih plaža, Mogren plaži.

Hotel je centralno pozicioniran i nalazi se u blizini glavnih atrakcija u Budvi. U blizini su:

Čim uđete, dočekaće vas renovirana recepcija sa prostranim i raskošno uređenim lobijem. Povezan sa lobijem, tu je i atrijum koji je se nalazi u centralnoj poziciji i ukrašen je raznim biljkama, fontanom i bistro stolovima za uživanje u hrani ili degustaciji vina.

 • Politika hotela

  Politika hotela

  • Prihvatamo sve kartice
  • Prijava/Check-in nakon 12:00
  • Odjava/Check-out do 10:00
  • Kasna odjava/Late check-out uz doplatu
  • Ljubimci nisu dozvoljeni
 • Sertifikati

  Sertifikati

  • HACCPHACCP
  • ISOISO 22000
  • ISOISO 14001: 2015
  • ISOISO 9001: 2015

Najbolje mjesto za posjetioce

Ono što hotel čini glavnim odredištem za turiste i lokalno stanovništvo je naš poznati dio terase gdje gosti mogu da ručaju napolju gledajući brodove koji napuštaju marinu, uživajući u svom piću i slušajući kako galebovi pjevaju.

Terasa funkcioniše kao Gradska kafana i budi lirske emocije kada gledate prema glavnom trgu ispred Starog grada gdje su se održavale brojne manifestacije kao što je Pjesma Mediterana, Festival Ribe, karneval, proslava Nove godine i mnogi drugi događaji koji se tradicionalno organizuju i održavaju baš tu.

Od 20. maja 2018. godine Gradska kafana nastavlja sa radom u novom ruhu - nakon završene adaptacije ovo kultno mjesto grada Budve dobilo je novi redizajnirani izgled, a istovremeno zadržalo tradicionalnu mediteransku atmosferu zbog koje su ga prepoznavali godinama.

Hotel ima dvije terase sa ukupno 800 mjesta, i prodavnicu sa ukusnim domaćim pecivima, kao i restoran, pored svih ostalih pogodnosti.

Obližnje atrakcije

Pošto je hotel jedna od najstarijih građevina u Budvi sve je izgrađeno baš oko ovog mjesta, što predstavlja veliku prednost.

Zbog toga od jedne zanimljive atrakcije do druge možete stići za svega par minuta. Boravak u našem hotelu ne podrazumijeva samo odlične usluge sa sjajnim sadržajima, već i odmor pun aktivnosti i stvaranje lijepih uspomena.

Recenzije

AvatarWhen I'm in Budva, I always stop by. Beautiful garden in the shade, beautiful cakes, neat, clean.

- Lidija Roncevic

AvatarA restaurant. A large selection of delicious dishes and desserts. Fast service, nice waiters.

- Svetik Svet

AvatarNice and clean beach. Sand. You can take sun loungers. Liked. Recommend.

- Юлия Бондаренко


Napišite komentar Pročitaj više