COVID-19 INFO
+38233402456 [email protected]

HOTEL CASTELLASTVA

Restorani

Restorani

Rezervišite svoj boravak Rezervišite

Hotel Castellastva

Restoran

Nalazi se nekoliko minuta od obale mora, hotel Castellastva ima dobro skriven gurmanski restoran, ušuškan između maslina i drugog tropskog drveća, s jelima koja variraju od mediteranskih do regionalnih i kontinentalnih ili internacionalnih.

Ovo mjesto nudi savršen bijeg od svakodnevnice, okruženo florom koja će očarati goste i zadovoljiti svačiji ukus. Bilo da pogledate kroz prozore ili se osvrnete oko sebe u samom restoranu, vidjećete da se nalazite na raskošnom mjestu čiji je prioritet da štiti i ne zagađuje prirodu.

Bogat jelovnik

Kulinarske vještine naših kuvara najbolje se odražavaju kroz unikatna jela koja pripremaju. Švedski stolovi su popunjeni raznim salatama, ribljim obrocima, veganskim obrocima i raznolikom ponudom jela za kojima vaš apetit čezne. Na zahtjev, naši kuvari su takođe na raspolaganju za goste koji imaju prilagođeni plan obroka kojeg se pridržavaju.

Sva hrana se služi kao a la carte ili u obliku švedskog stola sa bogatom ponudom raznog pića. Kada bukiraju svoj boravak, gosti mogu da biraju između obroka polupansiona ili punog pansiona i uživaju u obilju naših kulinarskih specijaliteta.

Restoran je klimatizovan da bi mogao svima pružiti ugodnu atmosferu tokom trpeznih sati ili toplih ljetnjih dana. U okviru švedskog stola postoji i dječiji kutak u kojem djeca mogu uživati u njihovim obrocima s vršnjacima, ali pak u vidokrugu njihovih staratelja.

Radno vrijeme:
DORUČAK
07:00 - 10:30
RUČAK
12:30 - 14:30
VEČERA
19:30 - 21:30

Galerija