COVID-19 INFO

HOTEL CASTELLASTVA

Plaže i bazeni

Plaže i bazeni

Rezervišite svoj boravak Rezervišite

Plaže i bazeni

Lokacija hotela Castellastva posebno je pogodna za posjetioce zbog blizine plaža, poput gradske plaže Petrovac i Lučice (koja je udaljena oko pola kilometra), od kojih je druga pješčana plaža, dok je prva mješavina pješčane plaže i plaže od šljunka. Obje plaže imaju pristup kristalno čistoj vodi u kojoj će uživati strastveni plivači. Pored ljepota kojima doprinose i koje predstavljaju, obje plaže imaju spasioce koji postupaju u skladu sa Standardom o zaštiti i brinu se za sigurnost i dobrobit svih pojedinaca na plaži.

Nedaleko su dva veća primorska grada: Budva i Bar, koji pružaju dodatne mogućnosti putnicima koji žele posjetiti više plaža dok su u Petrovcu.

Galerija

Privatni bazen

Sjajne pogodnosti u ponudi hotela Castellastva uključuju otvoreni bazen sa šankom, diskretno smješten u zelenoj zoni hotela, gdje se možete opustiti i uživati u osvježavajućem piću i posmatrajući panoramski pogled sa planinama sa jedne strane, dok ćete sa druge strane uhvatiti očaravajući zalazak sunca.

Gostima koji odluče provesti dane na bazenu, obezbijeđene su besplatne ležaljke i suncobrani. Kompletno sa hranom, pićem, ležaljkama i suncobranima, vaše uživanje na bazenu biće neprevaziđeno i pamtićete ga godinama.