COVID-19 INFO
+38233402456 [email protected]

HOTEL ALEKSANDAR

Restorani

Restorani

Rezervišite svoj boravak Rezervišite

Hotel Aleksandar

Restoran

Naš hotelski restoran može smjestiti 300 ljudi i pruža uslugu švedskog stola za stvaranje ukusnih gurmanskih putovanja za sve one koji traže kulinarsko zadovoljstvo. Sa implementiranim HACCP standardom i raznovrsnim domaćim i međunarodnim jelima, kriterijumi i ukusi čak i najzahtjevnijih gostiju biće zadovoljeni.

Restorani hotela Aleksandar su opremljeni i dekorisani tako da stvore atmosferu mediteranskog ambijenta, a služe izvrsne morske plodove, kao i jela od domaćih proizvoda visokog nutritivnog kvaliteta. Gosti mogu uživati u obrocima na bazi usluge polupansiona, punog pansiona, all inclusive usluge ili usluge noćenja sa doručkom.

Jelovnik restorana prilagođen djeci

Možemo reći da proslavljamo to što se porodice okupljaju kod nas osiguravajući da naši ukusi zadovolje očekivanja svakog gosta. To je razlog zbog čega će roditelji biti srećni kad čuju da u našim restoranima nudimo posebno pripremljene dječije jelovnike kako bi i odrasli i djeca mogli da uživaju u jelu u bilo koje doba dana.

U sklopu hotelskog restorana postoji i dječiji kutak gdje roditelji ili staratelji mogu pronaći meni prilagođen zdravoj ishrani za djecu. Jednom nedjeljno se organizuje „zdrav kutak“ gdje naši edukatori poslužuju kolače od cijelog zrna pšenice i cijede voće kako bi napravili raznobojne sokove za djecu i upoznali ih sa zdravim izborima u ishrani.

All-inclusive bar „Oliva“

Prefinjeni Oliva bar odiše umjetnošću mediteranskog življenja kao kutak za osvježenje i uživanje u slatkim delicijama. Njegov moderan dekor i sjajan servis nudi razne tople napitke, bezalkoholna i alkoholna pića. Svakog dana u 11:30 služe se deserti: sladoled, palačinke, štrudle. U 16 sati: čaj i kafa sa kolačima i biskvitima.

All-inclusive bar „Tillia“

Svi naši gosti koji su se odlučili za all-inclusive opciju mogu uživati u raznovrsnosti bezalkoholnih i alkoholnih pića, kao i uz domaće kolače.

Aperitiv bar „Aleksandar“

Preko puta recepcije se nalazi aperitiv bar „Aleksandar“ sa prostranim dečijim kutkom, gdje se gosti mogu opustiti uz jutarnju kafu, svježe cijeđene sokove i razne kolače.

Coffee & Wine bar

U Coffee & Wine baru, gosti mogu uživati u raznim ukusima svježe kafe i prepustiti se slatkom ukusu domaćih i internacionalnih vina.

Pool bar „Pinea“

Na novootvorenom bazenu nalazi se bar „Pinea”, smješten u centralnom dijelu, kako bi svima bio dostupan, a otvoren je od 10:00 do 18:30. Moguće je poručiti osvježavajuća pića, tople napitke, ledene čajeve različitih ukusa i druga bezalkoholna pića u kojima možete uživati tokom sunčanja.

Za goste našeg all-inclusive programa je organizovana koktel žurka dva puta sedmično, od 15:00 do 17:00 časova, uz ponudu alkoholnih i bezalkoholnih koktela i odgovarajući muzički program.

Radno vrijeme:
DORUČAK
07:00 - 10:30
RUČAK
12:30 - 14:30
VEČERA
18:00 - 21:00

Galerija