COVID-19 INFO
+38233402456 [email protected]

HOTEL ALEKSANDAR

Plaže i bazeni

Plaže i bazeni

Rezervišite svoj boravak Rezervišite

Plaže i bazeni

Iza samog kompleksa, smješteni u magičnim vrtovima i ograđeni gracioznim palmama, nalaze se dva bazena sa barom „Pinea“ koji se nalazi odmah pored, kao i igralište sa teretanom na otvorenom. Ovaj pejzaž je dodatno obogaćen pogledom na gradsko šetalište i more, a ako bi ste se okrenuli na suprotnu stranu, vidjeli biste prelijep pogled na planine koje pokrivaju Budvu. Hotel se takođe može pohvaliti još jednim bazenom u samom srcu kompleksa kako bi opuštajući doživljaj bio upotpunjen.

Uživajte u potpunoj atmosferi

Hotel Aleksandar ima bazene sa slanom vodom i bazene sa slatkom vodom koji zadovoljavaju posebne zahtjeve. Svi bazeni u dvorištu su okruženi besplatnim ležaljkama i suncobranima kako biste više uživali na suncu. Tokom dana, gosti mogu da naruče pića, tropske koktele, i grickalice u baru “Pinea”.

Različiti animatorski programi čine vrijeme na bazenu još zabavnijim. Djeca imaju mogućnost za časove plivanja, dok starije osobe mogu besplatno da uživaju u vodenom aerobiku.

Galerija

Vrijeme igre za djecu

Pored bazena, igrališta i kućice za igru, roditelji se mogu osloniti na to da naši sertifikovani animatori brinu i paze na aktivnosti njihove djece.
Iskustvo nas je naučilo da, što se tiče naših gostiju koji dolaze sa porodicama, više animacije znači i više zabave. Zbog ovoga ljeti organizujemo različite vježbe i aktivnosti na otvorenom kao što su vježbe u teretani na otvorenom, časovi plesa, muzika uživo, mađioničarske predstave, takmičenja u crtanju, turniri u stonom tenisu i još mnogo toga. Sva djeca uzrasta od pet do dvanaest godina mogu da učestvuju u igrama i činimo sve da i naši ostali gosti dijele tu zabavu i smijeh.

U našem komšiluku

Alternativa našim bazenima i aktivnostima na otvorenom je naš prvi "komšija", Jadransko more.

Grad Budva je poznat po mnogim vrstama pješčanih i šljunkovitih plaža gdje djeca mogu da prave dvorce od pijeska, a gdje vi možete da prikupite sitno kamenje za uspomenu i dugo sjećanje.

Kristalno čista voda učiniće kupanje jednom od vaših omiljenih aktivnosti tokom boravka, dok blizina svega toga omogućava to da za kratko vrijeme možete da otkrivate nove plaže jednu za drugom.

Najbliža i najduža plaža u Budvi je Slovenska plaža, kojoj direktno imate pristup iz našeg hotela. Takođe, možete istražiti Mogren koji je udaljen na 20 minuta šetnje. U Budvi možete pronaći i mnoge druge plaže, kao što su Jaz, Pržno, itd.

Najduža i najbliža plaža je Slovenska Plaža, do koje je omogućen direktan pristup iz hotela. Takođe imate pristup i plaži Mogren, koja je na svega 20 minuta pješke. Tu su naravno i plaže Jaz i Pržno, kao i mnoge druge plaže u Budvi koje vas čekaju da ih istražite.