HG Budvanska rivijera | Novo mjesto susreta i jedinstvenih ukusa
COVID-19 INFO

BUDVANSKA RIVIJERA

Dogadjaji

Dogadjaji

Rezervišite svoj boravak Rezervišite

Sept. 8, 2021

Novo mjesto susreta i jedinstvenih ukusa

Gradska kafana Palas ovorila je svoja vrata u okviru luksuznog kompleksa „Palas Lux“ sa vizijom da svojim gostima pruži jedinstveno gastronomsko iskustvo, uz autentičan spoj tradicionalnog i modernog.
Blog

Savremen dizajn koji odiše mediteranskim stilom čini ambijent Gradske kafane izuzetno prijatnim. Kada se tome doda pogled na more i ostrva Katič i Sveta Neđelja, onda je sasvim jasno zašto ovo mjesto osvaja već na prvi pogled. Ovdje počinju savršena porodična druženja i okupljanja sa prijateljima, uz nezaboravne zajedničke trenutke.

Kvalitetna usluga i bogata ponuda hrane i pića ono je što Gradsku kafanu izdvaja i obilježava kao nezaobilazan kutak u kojem će uživati mještani ali i svi posjetioci Petrovca.

Meni Gradske kafane sastoji se od nekoliko vrsta pica pripremljenih u specijalnoj peći po receptu čuvene Pizza Napoletana, kao i raznih vrsta pašti, sendviča, hranljivih potaža, i burgera od najkvalitetnijih vrsta mesa. 

Ljubitelji slatkih ukusa svakog dana mogu uživati u svježim kolačima od najboljih sastojaka, pripremljenim po posebnim recepturama naših poslastičara.

Ono po čemu se gastro priča Gradske kafane ističe u odnosu na druge, jeste pažljiv odabir namirnica koje su tradicionalno vezane za kulturu mjesta a spremaju se na jedinstven i moderan način. Tako će svi ljubitelji dobre hrane imati priliku da probaju jela inspirisana bogatom gastro kuluturom i tradicijom Petrovca, uz uživanje u svakom zalogaju.

Za nezaboravan ugođaj na obali mora uživaćete u zabavnim muzičkim večerima uz čašu odličnog vina i uz neki od specijaliteta tradicionalne crnogorske kuhinje.

Vjerujemo da će Gradska kafana Palas cjelokupnom uslugom ispisati nove stranice ugostiteljske priče Petrovca i Budve. Dođite da uživamo zajedno u predivnom ambijentom uz šum talasa i najljepše zalaske sunca.

Najnoviji