HG Budvanska rivijera | Gradska kafana Palas
COVID-19 INFO
+38233402456 [email protected]

BUDVANSKA RIVIJERA

Dogadjaji

Dogadjaji

Rezervišite svoj boravak Rezervišite

Feb. 15, 2022

Gradska kafana Palas

Pogled od kojeg zastaje dah i autentični mediteranski ukusi.
Blog

Nedavno preuređena Gradska kafana Palas u okviru kompleksa „Palas Lux” tokom cijele godine nezaobilazno je mjesto susreta gurmana i hedonista.

Uz odabir tradicionalnih recepata koje naši kuvari usavršavaju decenijama i savremenih pristupa kulinarstvu, naša glavna jela su rezultat ljubavi prema ukusnoj domaćoj kuhinji i pažljivo odabranim sastojcima.

Gurmani ovdje pronalaze svoje parče raja, uživajući u izuzetno ukusnoj selekciji predjela, da bi se nakon toga opredijelili za primamljive burgere pripremljene od najkvalitetnijeg mesa, sočne pašte, pice ili sendviče.

Za one koji nose tople uspomene iz djetinjstva na bakine slatke kolače i torte, u Gradskoj kafani Palas pripremamo sve slatke delicije za uživanje uz kafu.

Na pjeni od mora, sa terase Gradske kafane Palas pruža se pogled na otvoreno more i ostrva Katič i Sveta Neđelja, zaštitne znakove Petrovca.

Gradska kafana Palas je omiljeno mjesto za prvu jutarnju kafu Petrovčanima i prepuštanje toplim zracima sunca. U toku dana, uz osvježavajuće sokove i druge bezalkoholne i alkoholne napitke, Gradska kafana Palas je oaza za opuštanje i pogled na more.

Posjetite nas i doživite novu dimenziju uživanja.

Dobro došli!

Najnoviji

Jan. 30, 2023

RANI BOOKING 2023

Nov. 9, 2022

Svečani doček Nove godine u hotelu Palas

March 7, 2022

Gradska kafana Palas