sharp pain in the shoulder or shoulder or abdomen severe the patient and the state deteriorate great book odyshka.Eta improvement will be useful to doctors, not enough time to explain all the details associated with asthma, it can recommend to their patients and rodstvennikam.Lyudyam, and exposure to flu, it is recommended for a period of 5 7 days disease at the root of ginseng mixed shredded with the effects of honey in the ratio of 1: ameliapharm.com 10. drug take 1 teaspoon 2-3 times a day before meals for 30 minutes is a good tool, along with lemon and honey, garlic and the weakness of aging, dizziness, stiffness Sharon arteries.. or host. The color of your skin is very similar to coffee with little or? Money, and he became king of medical practice. It is known that the combined use of contraceptives, benign ovarian disease, anemia, to reduce the incidence of rheumatoid arthritis.
Provjeri raspoloživost
 
         
Kontakt      Rezerviši      Specijalna akcija      Galerija
.

Hotel Aleksandar - odmor koji ste zaslužili

Hotel Aleksandar će i ovog ljeta biti odlična destinacija za porodični odmor na samoj obali mora.
Idealan za sve koji traže komforan smještaj, visok kvalitet usluge, kao i odlične uslove za rekreaciju, hotel “Aleksandar” će i u novonastalim okolnostima biti spreman za prijem gostiju uz poštovanje preventivnih mjera Svjetske zdravstvene organizacije i Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti.
Zbog izuzetne prostranosti, u hotelu Aleksandar moguće je bez problema održavati fizičku distancu, a njegovane zelene površine i ostali sadržaji, pružiće gostima svakodnevnu dozu svježeg vazduha, mira, odmora kao i dobre uslove za rad preko interneta.

Hotel Castellastva - odmor koji ste zaslužili

U prelijepom prirodnom ambijentu borova i maslinjaka, hotel Castellastva  pruža izrazitu toplinu i udobnost. Na udaljenosti od svega 100 m od plaže i samo 50 m od centra grada, Castellastva  nudi intiman odmor koncipiran po želji gosta.
Hotel odiše posebnom  svježinom, te će gosti  i u novonastalim okolnostima dobiti odmor koji su zaslužili.
Shodno mjerama Svjetske zdravstvene organizacije i Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti, hotel Castellastva će ispoštovati sva  propisana pravila, kako bi se gosti osjećali sigurno i bezbrižno.

Slovenska plaža je i ovog ljeta vaš pravi izbor!

Ukoliko želite odmor u srcu Budve, na svega nekoliko metara od plaže, uz raznovrsne hotelske sadržaje – otvoreni bazeni, restorani, barovi, teniski tereni, zabavne i rekreativne aktivnosti, butici, prodavnice i još puno toga, a sve uz povoljnu cijenu, onda je „Slovenska plaža“ izbor za desetku!
Brend koji je prepoznatljiv već 40 godina na turističkom tržištu prilagodiće se novonastalim okolnostima, i dočekati goste uz poštovanje svih propisanih mjera Svjetske zdravstvene organizacije i Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti.
Zbog izuzetne prostranosti, u ovom turističkom rizortu neće biti problem održavati fizičku distancu, a njegovane zelene površine, zbog kojih se rizort naziva i  „Zelena oaza“, pružiće gostima svakodnevnu dozu svježeg vazduha, mira, odmora kao i idealne uslove za rad preko interneta.

HOTEL SLOVENSKA PLAŽA - LUX

HOTEL SLOVENSKA PLAŽA - STANDARD

 

Oaza za odmor i relaksaciju

Hotel Palas i ove godine predstavlja jedinstven izbor za odmor, daleko od kuće, a opet u svojoj kući. I u novonastalim okolnostima, „Palas“ će dočekati goste uz poštovanje svih propisanih mjera Svjetske zdravstvene organizacije i Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti.

Zbog izuzetne prostranosti, u hotelu Palas moguće je bez problema održavati fizičku distancu, a njegovane zelene površine i ostali sadržaji, pružiće gostima svakodnevnu dozu svježeg vazduha, mira, odmora kao i idealne uslove za rad preko interneta.

palas 2-14-05-2020

Wedding destination

Hotel Palas 4+**** jedan od najljepših hotela na Jadranu, nalazi se u srcu Petrovca - malog primorskog mjesta, blage mediteranske klime, pješčanih plaža, skrivenih uvala i očaravajućih zalazaka sunca.

Dobitnik je prestižne nagrade ''World Luxury Hotel Awards'' u kategoriji “Luxury Wedding Destination“. Zeleno okruženje, blizina plaže i šetališta, stvaraju poseban utisak i prepoznatljivost ovog hotela.

Hotel Palas za buduće mladence nudi širok spektar usluga - od ekskluzivnih sala za vjenčanja, dekoracije prostora, cvjetnih aranžmana, honey moon apartmana do romantičnih kutaka za fotografisanje, specijalnog menija, wellness & spa centra. Sve to uz toplinu i ljubaznost osoblja koje će izaći u susret vašim željama i zahtjevima, kako bi ovaj dan pretvorili u vaše vjenčanje iz snova.

 

 

Ekskluzivna sala za vjenčanja - Palas

Uređena u elegantnom stilu koji odiše prefinjenošću i glamurom oduševiće i one sa najistančanijim ukusom. Površine od oko 200 m2 može ugostiti do 400 zvanica.

Francuska terasa-

U atraktivnom vrtu hotela, okružena mediteranskim rastinjem, Francuska terasa će vam pužiti nazaboravne romantične trenutke. Pogodna je za organizaciju manjih vjenčanja, kapaciteta do 120 mjesta.

Sala „OLIVA“

Mala sala restorana, kapaciteta 120 mjesta, pogodna je za manja i intimnija svadbena slavlja.

Za mladence su na raspolaganju honey moon apartmani, sa najljepšim pogledom na more kao i cijeli paket usluga kako bi najradosniji dan supružnika ostala jedna od najdivnijih uspomena u životu.

Aperitiv terasa

Mjesto sa kojeg se pruža nestvaran pogled na pučinu i ostrva „Katič“ i „Sveta Neđelja“. Zalasci sunca koji ostavljaju bez daha, cijelom ambijentu daju posebnu čar, pa je ova terasa pogodna za organizaciju različitih vidova vjenčanja. Kapacitet ove terase je do 250 mjesta

Terasa pored bazena

Omogućuje svadbena slavlja u morskom ambijentu, u prostoru okruženom palmama i drugim zelenilom. Kapaciteta do 200 mjesta.

Kutak za fotografisanje

 Sam ambijent i lokacija hotela sa prelijepim otvorenim terasama, zelenilom i pogledom na more, nepogrešiv su izbor za savršene fotografije i uspomene sa vjenčanja.

Dekoracija prostora i cvjetni aranžmani

Dekoracija prostora, cvjetni aranžmani, svečane navlake za stolice, u kombinaciji sa vašim idejama i željama, učiniće prostor veličanstvenim za dan vječanja.

Partneri

Hotel Palas je ostvario saradnju sa stručnim saradnicima u svojoj oblasti, pa vam u sa zadovoljstvom možemo preporučiti i za vas organizovati:

    • Fotografa
    • Vatromet
    • Ozvučenje
    • Cvjećaru
    • Svadbenu tortu

 

 

 

 

BUDVA WEATHER
Copyright © 2012 Hotelska grupa Budvanska rivijera.
Sva prava zadržana.
EV SSL