Provjeri raspoloživost
 
         
Kontakt      Rezerviši      Specijalna akcija      Galerija
Image1\
 

Promovisan novi izgled Gradske kafane

  • Datum kreiranja ponedeljak, 25 jun 2018 08:30

Promocija novog izgleda Gradske kafane hotela Mogren, u petak 22. juna, bila je povod  okupljanja velikog broja prijatelja Kompanije, privrednika, poslovnih partnera Grupacije Budvanska rivijera  kao i predstavnika medija.
Mediteranski zvuk obojio je veče uz muziku Zorice Kondže i klape Cambi, čiji koncert je bilo moguće pratiti putem video bima lociranog na terasi hotela Mogren.

Investicija vrijedna milion i 500 hiljada eura bila je usmjerena na adaptaciju Gradske kafane sa terasom, prostora recepcije i lobija, kao i atrijuma sa fontanom, što za rezultat ima novu sliku sa savremenim dizajnerskim rješenjima.
Tokom adaptacionih radova, koji su sprovedeni u rekordno kratkom vremenskom periodu od svega 70 dana,  posebna pažnja je posvećena i ugostiteljskom dijelu kroz dodatna ulaganja u zamjenu dotrajalih instalacija i potpunu modernizaciju kuhinjskog dijela.
Kako je hotel Mogren otvoren tokom cijele godine, Kompanija Budvanska rivijera je koncipirala novi program Gradske kafane uz gostovanja muzičara i ambijent klupske atmosfere, uz očekivanja da diverzitetna ponuda bude atraktivna i u zimskom periodu.
Hotel Mogren je jedno od najpopularnijih mjesta u Budvi a ono što je oduvijek činilo posebnost i čar posjete jeste upravo Gradska kafana i druženje u opuštenom ambijentu i prirodnoj hladovini nadomak zidina Starog grada i gradske plaže. Ova adaptacija je samo korak naprijed ka novim susretima na istom mjestu u novom ruhu.
Mjesec jun u Hotelskoj grupi Budvanska rivijera protiče u znaku dobre popunjenosti hotela u kojima trenutno boravi 3.267 turista sa različitih tržišta Evrope.

Gradska kafana hotela Mogren u novom ruhu

  • Datum kreiranja ponedeljak, 11 jun 2018 07:03

Gradska kafana hotela Mogren nakon završene adaptacije, zasijala je novim sjajem na pragu glavne turističke sezone. Jedan od simbola grada Budve, zadržao je prepoznatljiv mediteranski ambijent uz moderan redizajn enterijera i eksterijera čime su sačuvani duh i tradicija sa jedne strane, a savremeno oplemenjen prostor, sa druge strane.

Osim Gradske kafane, adaptiran je recepcijski hol i lobby, kao i atrijum sa fontanom, što znači da je i hotel Mogren primio prve goste u novom ruhu.

Osim osvježenja enterijera i eksterijera, Gradska kafana hotela Mogren ponudiće gostima novi menu, na kojem će se osim standardnih specijaliteta i delicija, naći i neka nova jela.

Očekujemo vas!

Restoran Pjaca – jedinstveni mediteranski kutak hotelskog kompleksa Slovenska plaža

  • Datum kreiranja utorak, 05 jun 2018 11:58

U srcu hotelskog kompleksa „Slovenska plaža“ u Budvi, nalazi se restoran Pjaca, jedinstveni mediteranski kutak neodoljivog šarma. Već na prvi pogled, privući će vas svojim ambijentom, ljubaznim i srdačnim osobljem, kao i neodoljivom  kuhinjom tipičnoj za podneblje Jadrana.
Između ostalog, na meniju restorana „Pjaca“ možete naći sitnu prženu ribu, domaće lignje, domaće makarule u pomodoru sosu sa gamborima,  kao i odličan izbor hladnih i toplih predjela.

Posebna poslastica za istinske hedoniste, svakako su večernje svirke omiljenog muzičara Budvana, brojnih gostiju i turista  - Nebojše Zloporubovića Zlopija. Već 25 godina, svakog ljeta - svake večeri, Zlopi nastupa u prepunoj Pjaci. Fenomenalna atmosfera, dobar provod i trenuci za pamćenje, neke su od glavnih karakteristika njegovih nastupa.
Zato se u Pjaci tokom cijelog ljeta traži mjesto više. Zato je Pjaca mjesto kojem se gosti uvijek rado vraćaju i koje biraju kada sa dragim ljudima žele da proslave rođendane, vjeridbe, kumstva i brojne druge važne životne momente.
Ovogodišnja turistička sezona u Pjaci, počela je 1. juna i trajaće do 30. septembra. Sudeći po velikom interesovanju posjetilaca već od prve večeri, biće ovo još jedno predivno ljeto ispunjeno magičnim trenucima koji će se pamtiti i prepričavati.

Prvo mjesto za Hotelsku grupu „Budvanska rivijera” u kategoriji „hotelijerstvo“ projekta “100 najvećih u Crnoj Gori“

  • Datum kreiranja četvrtak, 31 maj 2018 10:23

Hotelska grupa Budvanska rivijera dobitnik je još jednog važnog priznanja - prvo mjesto po ostvarenom prihodu u kategoriji “Hotelijerstvo” projekta “100 najvećih u Crnoj Gori”. Riječ je o jedinstvenoj poslovnoj, institucionalnoj i promotivnoj aktivnosti, koja je imala za cilj da na osnovu relevantnih i zvaničnih podataka, javnosti predstavi najveće i najuspješnije domaće kompanije i promoviše odgovorno poslovanje.

Hotelska grupa “Budvanska rivijera” u kategoriji “Hotelijerstvo” proglašena je najuspješnijom kompanijom koja je u 2017. godini ostvarila prihod od 20.955.454 eura.

“Poslovne novine – 100 najvećih u Crnoj Gori“ prva je publikacija te vrste u Crnoj Gori i svojevrsni godišnjak najvećih poslovnih dostignuća. Sadrži sveobuhvatne podatke o najvećim mikro, malim, srednjim i velikim preduzećima po prihodima, dobiti i broju zaposlenih. U publikaciji je data analiza strukture, rezultata, trenda poslovanja i zaposlenosti u 12 privrednih djelatnosti, kao i liste najvećih preduzeća po pojedinim djelatnostima. Takođe, tu je i lista kompanija koje ostvaruju kontinuirani rast ključnih pokazatelja poslovanja u posljednje tri godine. Projekat je realizovala je kompanija “BI Communication” u partnerstvu sa Ministarstvom finansija i Ministarstvom ekonomije. Podatke i analize obezbijedio je BI Consulting, vodeći crnogorski provajder bonitetnih informacija.

Hotelska grupa Budvanska rivijera u ovogodišnju turističku sezonu ulazi sa rezultatima koji u dijelu popunjenosti hotela pokazuju povećanje obima prometa u odnosu na prošlu godinu za 20 % ( za prvih pet mjeseci 2018. godine)

Gradska kafana hotela Mogren danas zvanično otvorena za posjetioce!

  • Datum kreiranja nedelja, 20 maj 2018 10:05

Nakon završene adaptacije, Gradska kafana hotela Mogren danas je otvorena za sve posjetioce! Turistički simbol grada Budve, zadržao je  prepoznatljiv mediteranski ambijent uz moderan redizajn enterijera i eksterijera čime su sačuvani duh i tradicija sa jedne strane, a savremeno oplemenjen prostor, sa druge strane. Osim Gradske kafane, adaptiran je recepcijski hol, lobby, kao i atrijum sa fontanom, što znači da je i hotel Mogren primio prve goste u novom ruhu.

Otvaranjem Gradske kafane hotela Mogren, Hotelska grupa Budvanska rivijera čestita svim građanima Crne Gore 21. maj, Dan nezavisnosti i poziva ih da u novom ambijentu ovog kultnog mjesta Budve i Crne Gore, provedu predstojeće praznične dane.

 

 

 

Strana 1 od 14

 

 

 

  palas-wedding-1

BUDVA WEATHER
Copyright © 2012 Hotelska grupa Budvanska rivijera.
Sva prava zadržana.
EV SSL