Provjeri raspoloživost
 
         
Kontakt      Rezerviši      Specijalna akcija      Galerija
Image1\
 

Zdenka Kovačiček nastupila u hotelu Palas u okviru programa Petrovac Jazz Festivala

  • Datum kreiranja ponedeljak, 10 septembar 2018 08:00

Jedna od najboljih džez i bluz pjevačica sa ex-Yu prostora Zdenka Kovačiček sinoć je nastupila na petnaestoj večeri Petrovac jazz festivala. Na nastupu na terasi hotela Palas pratili su je, kako je i sama najavila, “najbolji muzičari iz Hrvatske”- sastav “Green House blues band” čiji članovi sviraju u zagrebačkom Big Bendu.

“Srećna sam što sam poslije toliko godina tu, nikad nisam bila u ovom hotelu. Počela sam da pjevam kao mala djevojčica, volim da pjevam džez i bluz, a večeras ćemo izvesti džez i bluz standarde, ali i popularne pjesme” najavila je na početku koncerta Kovačiček. \

No na njenom koncertu nije bilo samo džeza i bluza, već i drugih muzičkih pravaca poput roka, svinga, a Zdenka je uspjela da svojom energijom podigne na noge goste hotela, pa je bilo i onih koji su odlučili da zaplešu. Publika nije ostala uskraćena ni za njene najveće hitove među kojima su “Mali crni brat”, “Volim te ko konja”, “Frka” i “Žena za sva vremena”. Zdenka je otrkila da najviše uživa pjevajući bluz.

“Bluz je rođenje muzike, kad pjevam bluz osjećam se kao ponovo rođena”, kazala je ona. Iako ograničena vremenom na sceni, jer je nakon nje bio najavljen koncert albanskog sastava AJS trio, Zdenka je iskoristila drugi dio koncerta da otpjeva i nekoliko pjesama Džens Džoplin za koju je kazala da joj je uzor.

Nakon Zdenke koja je priredila koncert za pamćenje, albanskom AJS triju nije bilo lako da izađu na binu. Oni su u Petrovac stigli kao predstavnici međunarodnog festivala iz Tirane. “Hvala Vinku što smo tu, i što nas je ugostio.

Nastup AJS tria biće potpuno drugačiji od prethodne umjetnice, ali čućete kakav se džez zvuk njeguje u Tirani”, najavio je Besim Petrela, direktor međunarodnog džez festivala u Tirani. Koncert AJS trija trajao je nešto više od sat vremena, a publici su predstavili autorske kompozicije inspirisane tradicionalnom muzikom Albanije.

“Mostar Sevdah Reunion”

  • Datum kreiranja ponedeljak, 30 jul 2018 21:15

 

Na najljepsoj terasi u Budvi, 7. avgusta održaće se koncert grupe “Mostar Sevdah Reunion” sa početkom u 22h!

Ulaz je slobodan i svi ste dobrodošli!

Rezervacije na telefon: 068 866 475

Vidimo se u Makarulu, na gornjoj terasi hotela Mogren!

Studijska grupa novinara iz Srbije u posjeti Hotelskoj grupi “Budvanska rivijera”

  • Datum kreiranja utorak, 24 jul 2018 16:09

Hotelska grupa Budvanska rivijera, u prijatnom ambijentu restorana Makarul, ugostila je studijsku grupu novinara iz Srbije, i to iz redakcija najeminentnijih medijskih kuća: RTS-a, Televizije Prva, Televizije Pink, Tanjuga, Blica, Color press-a, Hello Magazina i Politike. Novinari pomenutih medija borave u radnoj posjeti Budvi i crnogorskom primorju sa ciljem da zabilježe dio atmosfere tekuće turističke sezone, ali i prenesu utiske gostiju i turističkih poslenika.

Večeri su prisustvovali i predstavnici crnogorskih turističkih institucija i kompanija: Ministarstva turizma i održivog razvoja, Nacionalne turističke organizacije, JP “Morskog dobro”, Ambasade Crne Gore u Srbiji i Hotelske grupe “Budvanska rivijera”.

Promovisan novi izgled Gradske kafane

  • Datum kreiranja ponedeljak, 25 jun 2018 08:30

Promocija novog izgleda Gradske kafane hotela Mogren, u petak 22. juna, bila je povod  okupljanja velikog broja prijatelja Kompanije, privrednika, poslovnih partnera Grupacije Budvanska rivijera  kao i predstavnika medija.
Mediteranski zvuk obojio je veče uz muziku Zorice Kondže i klape Cambi, čiji koncert je bilo moguće pratiti putem video bima lociranog na terasi hotela Mogren.

Investicija vrijedna milion i 500 hiljada eura bila je usmjerena na adaptaciju Gradske kafane sa terasom, prostora recepcije i lobija, kao i atrijuma sa fontanom, što za rezultat ima novu sliku sa savremenim dizajnerskim rješenjima.
Tokom adaptacionih radova, koji su sprovedeni u rekordno kratkom vremenskom periodu od svega 70 dana,  posebna pažnja je posvećena i ugostiteljskom dijelu kroz dodatna ulaganja u zamjenu dotrajalih instalacija i potpunu modernizaciju kuhinjskog dijela.
Kako je hotel Mogren otvoren tokom cijele godine, Kompanija Budvanska rivijera je koncipirala novi program Gradske kafane uz gostovanja muzičara i ambijent klupske atmosfere, uz očekivanja da diverzitetna ponuda bude atraktivna i u zimskom periodu.
Hotel Mogren je jedno od najpopularnijih mjesta u Budvi a ono što je oduvijek činilo posebnost i čar posjete jeste upravo Gradska kafana i druženje u opuštenom ambijentu i prirodnoj hladovini nadomak zidina Starog grada i gradske plaže. Ova adaptacija je samo korak naprijed ka novim susretima na istom mjestu u novom ruhu.
Mjesec jun u Hotelskoj grupi Budvanska rivijera protiče u znaku dobre popunjenosti hotela u kojima trenutno boravi 3.267 turista sa različitih tržišta Evrope.

Gradska kafana hotela Mogren u novom ruhu

  • Datum kreiranja ponedeljak, 11 jun 2018 07:03

Gradska kafana hotela Mogren nakon završene adaptacije, zasijala je novim sjajem na pragu glavne turističke sezone. Jedan od simbola grada Budve, zadržao je prepoznatljiv mediteranski ambijent uz moderan redizajn enterijera i eksterijera čime su sačuvani duh i tradicija sa jedne strane, a savremeno oplemenjen prostor, sa druge strane.

Osim Gradske kafane, adaptiran je recepcijski hol i lobby, kao i atrijum sa fontanom, što znači da je i hotel Mogren primio prve goste u novom ruhu.

Osim osvježenja enterijera i eksterijera, Gradska kafana hotela Mogren ponudiće gostima novi menu, na kojem će se osim standardnih specijaliteta i delicija, naći i neka nova jela.

Očekujemo vas!

Strana 1 od 14

 

 

 

palas-wedding-1

BUDVA WEATHER
Copyright © 2012 Hotelska grupa Budvanska rivijera.
Sva prava zadržana.
EV SSL