Provjeri raspoloživost
 
         
Kontakt      Rezerviši      Specijalna akcija      Galerija

Restoran i barovi

Hotelski restoran

Kapaciteta 300 mjesta omogućuje posluživanje po principu buffet stola sa nacionalnom i internacionalnom kuhinjom. U mediteranskom ambijentu restorana gosti mogu koristiti usluge na bazi noćenja sa doručkom, polupansiona, punog pansiona ili all inclusive programa.
Doručak se servira od 07.00 - 10.30, ručak od 12.00 do 14.30, večera od 18.00 do 21.30 h. Ovaj restoran, sa implementiranim HACCP standardom i raznolikošću jelovnika zadovoljava visoke standarde ugostiteljstva i ukuse najzahtjevnijih gostiju.

U okviru hotelskog restorana nalazi se „kids corner“ u kojem se servira jelovnik prilagođen dječijem uzrastu.

All inclusive bar „Oliva“

Ponuda raznih toplih napitaka, bezalkoholnih i alkoholnih pića. Svakog dana u 11.30 služi se dezert – sladoled, palačinke, štrudle. U 16 sati – čaj i kafa sa tortom i kolačima.
Muzički program u „Oliva“ baru organizuje se dva puta nedjeljno, jednom nedjeljno gosti imaju priliku da uživaju u degustaciji lokalnih vina i vina iz regiona.
Radno vrijeme „Oliva“ bara je od 10 do 23h.

Aperitiv bar “Aleksandar“

Preko puta recepcije nalazi se aperitiv bar „Aleksandar“, gdje se gosti mogu opustiti uz jutarnju kafu, svježe cijeđene sokove i raznovrsne kolače. Radno vrijeme aperitiv bara je od 7 do 24h.

Coffee & Wine Bar

U Coffee & Wine baru gosti mogu uživati u različitim ukusima kafe, kao i u domaćim i interanacionalnim vinima. Radno vrijeme, od 12 do 23 h

Pool bar „Pinea“

Na novootvorenom bazenskom kompleksu nalazi se Pool bar „Pinea“ koji je otvoren od 10 do 18.30 sati. U ponudi ima osvježavajuće napitke, tople napitke, ledene čajeve različitih ukusa i ostala bezalkoholna pića.
Za goste all inclusive programa dva puta nedjeljno od 15 do 17 sati priređuje se cocktail party – ponuda alkoholnih i bezalkoholnih koktela uz odgovarajući muzički program. Jednom nedjeljno organizovan je „healthy corner“ – ponuda cijeđenih sokova i integralnih kolačića.

 

 

BUDVA WEATHER
Copyright © 2012 Hotelska grupa Budvanska rivijera.
Sva prava zadržana.
EV SSL